Mezitli’de skandal! Şube müdürü, okulu basıp öğretmene küfretti

Mezitli’deki bir lisede öğretmenler odasında bir kadın öğretmen ile bir erkek öğretmenin tartışmasına, şube müdürü de dâhil oldu. Kadın öğretmenin eşi olduğu öğrenilen şube müdürü, eşinin tartıştığı erkek öğretmeni okulun bahçesinde yakalayarak, yumruk attı, herkesin içinde küfürler savurdu…

featured

Mersin’in Mezitli ilçesinde bulunan İçel Anadolu Lisesi’nde bir kadın ile bir erkek öğretmen arasında öğretmenler odasında tartışma çıktı. Kadın öğretmen, tartışmanın ardından Millî Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürü olan eşi M.S.’yi aradı.

Müdür M.S, İçel Anadolu Lisesi’ne gelerek, eşine hakaret etmekle suçladığı öğretmen B.A’yı okul bahçesinde yakaladı.

Şube müdürü, okulda eşinin tartıştığı erkek öğretmenin üzerine yürüyerek, küfürler savurdu. Diğer öğretmenlerin araya girmesiyle müdür M.S., bahçeden uzaklaştırıldı. Eşinin tartıştığı öğretmeni bahçede yumruklayan şube müdürü, öğrencilerin ve öğretmenlerin önünde öğretmene küfretti.

Birgün’den Abidin Yağmur’un haberine göre; müdür M.S., “Bu adam buradan gidecek. Buradan gidecek O.Ç” diye bağırdı. Müdürün bu küfürleri pencerelerden kavgayı izleyen öğrenci ve öğretmenlerce duyuldu, ayrıca cep telefonu kamerası görüntülerine de yansıdı.

EĞİTİM-SEN: İNCELİYORUZ

Eğitim-Sen Mersin Şube Başkanı Mahmut Sümbül, Mezitli MEM Şube Müdürü M.S ve İçel Anadolu Lisesi öğretmeni B.A arasındaki tartışmayla ilgili kendilerine de görüntü geldiğini, ayrıca üyelerinin bilgi verdiğini söyledi. Sümbül, bugün okulda inceleme ve görüşmeler yapacaklarını ifade etti.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir