HDP’li Meral Danış Beştaş’tan ‘Semra Güzel’ savunması: “Sevgilisi değil sözlüsü”

HDP vekili Meral Danış Beştaş, partisinin Diyarbakır vekili Semra Güzel'in terör örgütü PKK üyesi ile samimi fotoğraflarına ilişkin konuştu. Güzel'e 'çok çirkin bir saldırı' olduğunu öne süren Beştaş, "Fotoğraflar okuldan arkadaşı olan ve aileler arasında sözü kesilen sözlüsüne aittir." dedi.

featured

HDP milletvekili Meral Danış Beştaş TBMM’de düzenlediği basın toplantısında konuştu.

Beştaş, etkisiz hale getirilen terörist Volkan Bora ile samimi fotoğrafları ortaya çıkan HDP Diyarbakır vekili Semra Güzel‘in iki gündür saldırıya maruz kaldığını öne sürdü.

Kandil’de sevişip TBMM’de milletvekili olmuş! Semra Güzel’in öldürülen PKK’lı teröristin cep telefonundan çıkan skandal görüntüleri…

“YARGISIZ İNFAZ YAPILIYOR”

“İki gündür milletvekilimize karşı çok çirkin, çok ileri düzeyde bir saldırı var.” diyen Beştaş, “Yargısız bir infaz var. Daha kendisi konuşmadan bunun üzerinden kabul edilemez ölçüde bir saldırı olduğunu ifade etmek istiyorum.” ifadelerini kullandı.

SEVGİLİSİ DEĞİL SÖZLÜSÜYMÜŞ

Beştaş, sözlerinin devamında “Milletvekilimizin çektirdiği fotoğraflar kendisinin de ifade ettiği gibi okuldan arkadaşı olan ve aileler arasında sözü kesilen sözlüsüne aittir.” diye konuştu.

Mustafa Şentop’tan PKK’lı sevgilisi ile fotoğrafları ifşa olan Semra Güzel açıklaması: “Dokunulmazlığı kaldırılmalı”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir