İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan, Meral Akşener’in FETÖ patentli sözlerine cevap: “Başaramayacaksın Zafiyet Hanım”

Bakan Soylu, Akşener'in TBMM'deki açıklamasına tepki gösterdi. Soylu, "Yapmak istediğin şey, bir FETÖ senaryosu" dedi.

featured

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Meclis grup toplantısında başbakanlık göreviyle ilgili bulundu.

Akşener, polis memurlarıyla ilgili olarak, “Hak ettiğiniz koşullarda çalışmak istiyorsunuz biliyoruz. Emeğinizin karşılığını almak istiyorsunuz farkındayız.” dedi.

“MÜSTAKBEL BAŞBAKAN OLARAK SÖZ VERİYORUM”

Sorunları çözeceği şeklinde mesaj veren Akşener, “Türkiye’nin müstakbel başbakanı olarak söz veriyorum. Sizin için 3600 ek göstergeyi çıkarmak da bize nasip olacak.” diye konuştu.

İçişleri Süleyman Soylu, yazılı açıklamasında, Akşener’in “müstakbel başbakan” ifadesine tepki gösterdi.

İÇİŞLERİ BAKANI SOYLU’DAN TEPKİ

Meral Akşener’den “Zafiyet Hanım” diye söz eden Soylu, “Türkiye’nin bugünkü huzur ortamında sadakat ve fedakarlıklarıyla katkısı büyük olan Emniyet Teşkilatımızı istismara, 15 Temmuz öncesi gibi kendisini ‘müstakbel başbakan’ atayan Zafiyet Hanım da katılmış.” ifadesini kullandı.

Bakan Soylu, şunları kaydetti:

“BİR FETÖ SENARYOSU”

“Polisimize; Cumhurbaşkanı aday adayı ve avanesi ile uyuşturucu taciri karalamasına, küçük ortağınız HDP tarafından ‘beyaz toros’ suçlamasına ve FETÖ’cülerin alçak iftiralarına, meczupların saldırılarına ses çıkaramayan Zafiyet Hanım; anlıyorum ki, Gaziantep’teki kaptagonculardan kurtulamamış! Yapmak istediğin şey, bir FETÖ senaryosu: Türkiye’nin en güvenilir noktasına saldırmak. Başaramayacaksın Zafiyet Hanım.”

 

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir