Meral Akşener’in kürsü tiyatrosunda son perde: Ateist genci çıkardılar…

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, TBMM Grup toplantılarında kürsüye çıkardığı isimlerle rezil olmaya devam ediyor. Daha önce FETÖ ve diğer terör örgütleriyle iltisaklı isimleri kürsüye çıkaran Akşener’in, bugünkü konusu ise ateist Süleyman Kızıltaş’tı…

featured

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in TBMM Grup toplantılarında bir süredir kürsüye vatandaş görünümündeki partilileri çıkarıyor. Daha önce kürsüye çıkardığı isimler nedeniyle rezil olan Akşener, bugün de kürsüyü Süleyman Kızıltaş adındaki bir gence bıraktı.

ATEİST OLDUĞU ANLAŞILDI

‘’KYK yurtları devlet yurtları görünümlü, tarikat ve cemaatlerin at koşturduğu yurtlar haline geldi’’ diyen gencin, ateist olduğu anlaşıldı.

ALLAH’LA DALGA GEÇMİŞ

Sosyal medyada Allah’la dalga geçen Kızıltaş’ın geçtiğimiz aylarda Twitter’dan yazdığı, ”İşin doğrusu, Tanrı’yı karşıma aldıktan sonra kimseyi rakip olarak görmedim” ve ‘’Tanrı’dan daha büyük bir yalancı olmak. Teoride bu mümkün değil. Ama fikir hoşuma gidiyor.’’ şeklindeki sözleri tepki çekti.

AKŞENER, DAHA ÖNCE DE KÜRSÜYE ÇIKARDIĞI İSİMLER YÜZÜNDEN REZİL OLMUŞTU

Akşener, daha önce de TBMM kürsüsüne çıkardığı isimler nedeniyle rezil olmuştu.

Partisinin grup toplantısında her hafta birini kürsüye çıkartıp eline tutuşturulan metinle hükümeti hedef aldıran Akşener’in “Aç çiftçi” diye kürsüye çıkardığı Mehmet Ramazan Karayel’in birçok kez lüks mekânlarda rakı balık keyfi yaparken çektirdiği fotoğrafı, sosyal medyada paylaşılmıştı.

Twitter’da Akşener’in algı oyunu ve tiyatro sergilediğine dair yorumlar yapılmıştı. Akşener’in daha önce “mağdur üniversite öğrencisi” diye kürsüye çıkardığı figüran, CHP’li Deniz Barış Çatal çıkmıştı.

Bir başka tiyatroda ise Akşener yine mağdur çiftçi diye tehdit, zorbalık, sarkıntılık gibi suçlardan yargılanan bir sicili bozuğu çıkartmıştı.

Yalanı, iftirayı ve algı siyasetini kendisine adet edinen Akşener, ”Milletin Kürsüsü”nü Deniz Barış Çatal adındaki gence devrederek, sözde, ”Barınma ve yurt sorunu”nu gündeme getirmiş, ucuz bir kurgu ile hükümeti hedef almıştı.

Akşener’in ”Mağdur üniversite öğrencisi” diye kürsüye çıkardığı kişi de CHP’li Deniz Barış Çatal çıkmıştı.

Hacettepe Üniversitesi öğrencisi ve Eskişehir Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı olan Çatal, ”KYK yurtlarında yaşadığım sorunları anlatmak istiyorum.” diye başladıktan sonra, ”Barınamıyoruz, beslenemiyoruz” açıklamasında bulunmuştu.

İTALYA GEZİSİNDEN FOTOĞRAFLAR

”Barınamıyoruz” diyen gencin, İtalya gezisinden ve TBMM’de CHP grup toplantılarının yapıldığı salondan CHP logosu önünde çekildiği fotoğrafları ortaya çıkmıştı.

MAĞDUR ÇİFTÇİ DEĞİL SİCİLİ BOZUK OYUNCU!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin bir başka TBMM Grup Toplantısı’ndaki konuşmasında da benzer bir tiyatroya girişmişti. Akşener, sözde Adıyaman’da çiftçilik yapan Mustafa Boyraz bir adlı vatandaşı kürsüye çıkartarak “çiftçiler mağdur” edebiyatı yapmaya çalışmıştı. Akşener’in tiyatrocu çiftçisinin çiftçi kaydı olmadığı; dolayısıyla desteklerden yararlanamayacağı, geçmişte polislikten ihraç edildiği, tehdit, zorbalık, sarkıntılık gibi suçlardan yargılandığı ortaya çıkmıştı.

‘’GELECEĞİ GÖREMİYORUM’’

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in partisinin bir başka grup toplantısında ekonomiyi eleştiren açıklamalarının ardından kürsüye çıkardığı ve işsizlik ajitasyonu yaptırdığı Serhan Koray Çifçi’nin foyası ortaya çıkmıştı. “Geleceğimi göremiyorum” diyen Çifçi’nin yurt dışındaki eğlence mekânlarındaki fotoğrafları İYİ Parti’nin hükümeti ve ekonomiyi kötülemek için yalana başvurduğunu gözler önüne sermişti.

FETÖ’CÜ İSİMLERİN YER ALDIĞI TGC’DEN SİBEL GÜNEŞ’İ DE ÇIKARMIŞTI

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Nisan 2022’deki grup toplantısında kürsüye Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) Genel Sekreteri Sibel Güneş’i çıkartmıştı. Akşener’e TGC’de halen üyeliği devam eden FETÖ’cülerin olduğu anımsatılmıştı.

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Genel Sekreteri Sibel Güneş’i kürsüye çıkartan Akşener, ‘’Kalemini satmayan, fikir pazarlamacılığı yapmayan, bir basın mensubumuz, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Genel Sekreteri, Sibel Güneş bugün aramızda. Bakalım saray basını, bir basın mensubunu da sansürleyecek mi?” ifadelerini kullanmıştı.

Fetulahçı Terör Örgütü’nün medya kanalı Zaman Gazetesi’nde Genel Yayın Yönetmenliği yapan Ekrem Dumanlı’nın, yazarlık yapan Mehmet Kamış’ın Today’s Zaman’ın Genel Yayın Yönetmenliğini yapan Bülent Keneş’in ve Cihan Haber Ajansı Genel Müdürlüğü yapmış Abdulhamit Bilici’nin TGC’de halen üyeliklerinin devam ettiği ortaya çıkmıştı.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir