Mendil satan engelli vatandaşa laf atan kadının sözleri şoke etti: ‘Bunu ne oturtmuşlar buraya?’

Sosyal medyada, ‘’Mendil satan engelliye çemkiren yaratık’’ başlığıyla yayınlanan videoda konuşan bir kadının sözleri büyük tepki çekti.

featured

Bir kadının sokak röportajında engelli vatandaşla ilgili söylediği sözlerin yer aldığı videoyu izleyenler şoke oldu. Videoda, ‘’Ekonomi’’ yorumu yapan yaşlı bir kadının, yakınında oturan engelli vatandaşı göstererek, ‘’Bu adam maaş almıyor mu?’’ sözleri tepkiyle karşılandı.

‘’BUNU NE OTURTMUŞLAR BURAYA’’

Engellilere devletin maaş bağladığını söyleyen kadın, ‘’Bu adam maaş alıyor. Bunu ne oturtturmuşlar buraya. Devlet sana maaş vermiyor mu diye sorduğumda bana, ‘Sana ne’ cevabını verdi. Devlet sana sahip çıkıyor. Bakıyor sana. Niye yalan söylüyorsun’’ ifadelerini kullandı.

Kadının sözlerine dayanamayan engelli vatandaşın, ‘’Ben dilenci değilim.’’ cevabı, yürekleri sızlattı…

İşte ‘’mendil satan engelliye çemkiren yaratık’’ başlığıyla paylaşılan videoya gelen tepkiler:

‘’Çirkeflik yüzünden, sesinin tonundan akıyor. O masum adamın o kadar insanın içinde kalbini kırıyor. Böylesi insanlarla aynı ülkede yaşadığım için utanıyorum…

Bu kadar vicdansızlığa ne gerek var? İnsanlar evlerine ekmek götürmeye çalışıyor…

Hayatını normal bir bireyden daha zor idame ettiren birisine yapılan büyük ayıp. Devlet maaş veriyor ama komik rakamlar veriyor. Bunu geçtim bu zamanda bir evde iki kişi çalışsa bile zoru zoruna geçiniyor. Abimizin dilenci olmadı, belli. Ayrıca engellilere hiç bir yerde iş verilmiyor.

Allah’tan böyle insanlarla uzaktan yakından bir ilgim yok. Hayatında sevgi görmemiş bir insan nasıl olur, işte böyle vicdansız olur.

Yüzünden akan çirkeflik zaten baktığı yönün kanıtı. Rabbim öyle büyük ki, bugün tepeden baktığına yarın yerin dibinden bakarsın. İçim acıdı resmen, yazıklar olsun sana. Yetiştirdiğin bireyler inşallah senin gibi olmaz.

Ben izlerken içim sızladı ya gözünüze perde indirmiş bu yaşadığınız fani dünya, yazık…

İzlerken kötü oldum bu kadar vicdansızlığa ne gerek var cidden anlam veremiyorum ya.’’

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir