Menajerlik şirketi Edis Görgülü’yü dolandırdı mı?

featured

Edis, menajerliğini yapması için anlaştığı şirketle yollarını ayırınca mahkemelik olmuş ancak eski menajerlik şirketi sahte belge ile 3,5 milyon alacağı olduğunu iddia ederek ünlü şarkıcı hakkında ihtiyati haciz talebinde bulunmuştu. Başvuru sonrasında Edis hakkında ihtiyati haciz yapılmasına karar verilmiş, genç şarkıcı ise avukatı Ali Cem Alıcı aracılığıyla mahkemenin kararına itiraz etmişti.

Mahkemeye sahte sözleşme sundular

Edis’in itirazı sonrası mahkeme haciz talebini reddedince bu kez ünlü şarkıcı karşı atağa geçerek, mahkemeye sahte belge ile ihtiyati haciz kararı çıkarttırmaya çalışan şirketin yetkilisi Bilal Oğuz’un kendisinden 3,5 milyon lira tahsil etmeye çalıştıklarını ileri sürerek savcılığa suç duyurusunda bulunmuş taraflar hukuki yollarla hakkını aramaya çalışmıştı. Fakat ünlü şarkıcının iddiaları takipsizlik kararıyla sonuçlanınca Avukatı aracılığıyla başvurduğu Yargıtay tarafından haklı bulunup bir adım öne geçmişti.

“50 bin liramı geri verin”

Taraflar arasında hukuki mücadele devm ederken ünlü şarkıcıdan Bon Prodüksiyon aleyhine bir atak daha geldi. Ünlü şarkıcı eski menajerliğini yaptığı şirketin imzaladıkları bir şampuan reklamında alacağı kaldığını belirterek İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesine dava açtı. Dava dilekçesinde imzaladıkları sözleşme kapsamında tahsil ettiği paranın 50 bin lirasını ödemediklerini, sözleşmeyle bu durumun açıkça görüldüğünü anlattı. Ünlü şarkıcı Bon Prodüksiyondan paranın tahsil edilip kendisine ödenmesini istiyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir