Menajerimi Ara’nın Emir’i Burak Tozkoparan diziden ayrıldı! İşte o veda sahnesi…

featured

Star TV’nin sevilen dizisi Menajerimi Ara’da sürpriz ayrılık yaşandı. Emir karakterine hayat veren Burak Tozkoparan dizinin kadrosundan ayrıldı. Peki Burak Tozkoparan neden diziye veda etti? İşte detaylar…

Menajerimi Ara, Ay Yapım imzalı, yönetmen koltuğunda Ali Bilgin’in oturduğu ve senaryosunu Ekin Atalar’ın üstlendiği Star TV ekranlarında her pazar yayınlanan komedi ve dram türünde bir dizidir. Dizinin konusunda ise  prestijli bir yetenek ajansında yaşananları merkeze alıyor. Kadrosunda Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu gibi usta isimler yer alıyor. Her hafta birbirinden ünlü konukları ağırlayan Menajerimi Ara her pazar saat 20:00’de Star TV’de yayınlanıyor.

Burak Tozkoparan diziden neden ayrıldı?

Dizide Emir karakterine can veren Burak Tozkoparan bu akşam yayınlanan bölüm ile diziye veda etti. Senaryo gereği yurt dışından gelen teklifi kabul eden Emir diziye veda etmiş oldu. Ayrıca Emir, Dicle’nin kendisini sevmediğinde emin olduğu için bu teklifi kabul etme kararı aldı. Kariyeri için yurt dışına giden Emir diziye geri dönmeyecek. Burak Tozkoparan’ın canlandırdığı Emir karakteri  de böylelikle son bulmuş oldu. Burak Tozkoparan sosyal medya üzerinden vedasını şu sözlerle duyurdu: “Bu akşam son kez Emir’le buluşuyoruz. Emeği geçen, destek veren herkese teşekkür ederim. En yakın zamanda tekrar görüşmek üzere” ifadelerini kullandı.

İşte Emir’in veda sahnesi:

Burak Tozkoparan kimdir?

14 Kasım 1992 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Okan Üniversitesi’nde tam burslu Sinema ve Televizyon bölümü okumuştur. Paramparça dizisinde oynadığı Ozan karakteri ile tanınmıştır. Daha sonra Hesapta Aşk adlı sinema filminde yer almıştır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir