Sütyen giymediği için gündem olan Melis Sezen bu kez de külotsuz fotoğrafını paylaştı: ‘Karımı senin için aldatırım’

Sütyen giymediği için eleştirilen Sadakatsiz’in Derin’i Melis Sezen, ödül bu kez de külotsuz fotoğrafını paylaşarak gündeme geldi. Sezen için bir sosyal medya kullanıcısının yazdığı, ‘’Karımı senin için aldatırım’’ yorumu dikkat çekti.

featured

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve finaline sadece bir bölüm kalan Sadakatsiz dizisinde Derin karakterine hayat veren oyuncu Melis Sezen paylaşımlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Eski vekil, Melis Sezen’in kıyafeti için “Bu Sadakatsiz adlı dizide oynayan bir kız var. Adını filan bilmem. Geçen gün bir galaya çağırdılar. Bir kıyafet giymiş o kıyafet kanunen suç. Çünkü göğüs dekoltesi tamamıyla açık toplum içinde kendini gösteriyor. Yani sütyen yok.” ifadelerini kullanmıştı.

Sütyen tartışmalarının odağındaki Melis Sezen ilk kez konuştu: Ruhumuz nasıl isterse öyle

Birçok ünlü isim tarafından destek alan Melis Sezen, bir paylaşımda bulunarak, “Bu fotoğrafı paylaşmamıştım, içimde kalmıştı. Kalmasın. Biz kadınlar çok güçlüyüz, her zaman her yerde muhteşem işler başarmaya, ışıl ışıl parlamaya devam edeceğiz. Ruhumuz nasıl isterse öyle. Bu ışığın herkesin yüreğini doldurması ve aydınlatması dileğiyle…” notunu eklemişti.

Peş peşe fotoğraflar paylaşan güzel oyuncunun külot giymemesi dikkat çekti.

Bir takipçisinin, “Karımı senin için aldatırım” yorumunda bulunması ise şaşkına çevirdi.

İşte Melis Sezen’in külot giymediği fotoğrafları…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir