Melike Şahin sahne performansıyla herkesi büyüledi! İşte o anlar…

Son dönemin en sevilen şarkıcılarından Melike Şahin, geçtiğimiz akşam “JJ Arena”da sevenleriyle buluştu. Ünlü şarkıcı sahnedeki performansıyla hayranlarından tam not aldı.

featured

‘Tutuşmuş Beraber’ ve ‘Nasır’ parçalarıyla hafızalara kazınan Melike Şahin geçtiğimiz akşam hayranlarıyla buluştu. Ünlü sanatçı sahnedeki performansıyla gelenlere güzel anlar yaşattı.

Sevilen sanatçı hayranlarının kulaklarının pasını sildi. Sosyal medyada da ilgi odağı olan Melike Şahin müzik dünyasında sevilen isimlerden olmayı başardı.

HASTALIĞINI AÇIKLADI

Son dönemin aranan isimlerinde Melike Şahin seslendirdiği şarkılarla adından sıklıkla söz ettiriyor. Melike Şahin, önceki gün Nişantaşı’nda bir mekandan çıkarken kameralara yansıdı. Basın mensuplarıyla ayak üstü sohbet eden Melike Şahin, ilk kez hastalığını açıkladı.

Gazeteciler ile sohbet eden Melike Şahin, bacaklarındaki yaraların ne olduğunu ilk kez açıkladı. Harbiye Cemil Topuzlu konserine ünlü isimlerin akın ettiği hatırlatılan Şahin, Hepsiyle tanışıyorum, arkadaşlarım.

Geliyorlar sağ olsunlar. Bir de son dönemde insanlarda ‘Melike Şahin kim?’ gibi durumlar oluyor. Sevdikleri için geliyor. İlgi artsın çoğalsın maşallah diyelim” dedi.

Şahin bacaklarındaki dikkat çeken yaralarla ilgili ise “Arkadaşlar ben sedef hastasıyım, iyiyim” açıklamasında bulundu.

Melike Şahin, Harbiye’de Gülşen’e destek verdi: Eve kapatsanız da, şarkılarını hiçbir yere kapatamıyorsunuz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir