Melek Mosso Mersin’den meydan okudu: Beni asla susturamazlar

Isparta'da vereceği konser "ahlaksızlığa özendirdiği" gerekçesiyle iptal edilen Melek Mosso, Mersin'in Mezitli ilçesinde düzenlenen festivalde sahne aldı. Mosso, "Müziği susturamadıkları için çoğalacağız. Melek Mosso'yu susturamadıkları için çoğalacağız. İstemeyenlere inat, karanlığa inat, aydınlık için şarkı söylemeye devam. Beni asla susturamazlar." ifadelerini kullandı.

featured

Melek Mosso, Mersin’de verdiği konserde, Isparta konserinin iptal edilmesine gönderme yaparak “Beni asla susturamazlar.” dedi.

20’nci Mersin Uluslararası Müzik Festivali kapsamında kentte gelen Melek Mosso, Mezitli Belediyesi Amfi Tiyatrosu’nda konser verdi.

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ve Festival Yürütme Kurulu Başkanı Selma Yağcı’nın yanı sıra yaklaşık 2 bin kişi konseri izledi.

Isparta konseri iptal edilen Melek Mosso’dan sert tepki

“DAHA DA ÇOĞALACAĞIZ”

Mosso, 4 yıl önce de Mersin’e Mezitli Belediye Başkanı Tarhan’ın daveti ile geldiğini belirterek şu ifadeleri kullandı:

“O zaman evimizde gibi ağırlanmıştık, aile olmuştuk ve ben dedim ki, ‘Mezitlili oldum’ Bir tarafım artık Mersinli. Şu an evimde, komşularımla, dostlarımla gibiyim. Hepiniz hoş geldiniz. O zaman daha azdık, bu akşam daha kalabalığız. İlerleyen günlerde daha da çoğalacağız.

“BENİ ASLA SUSTURAMAZLAR”

Niye tabii ki, çünkü müziği susturamadıkları için çoğalacağız. Melek Mosso’yu susturamadıkları için çoğalacağız. İstemeyenlere inat, karanlığa inat, aydınlık için şarkı söylemeye devam. Beni asla susturamazlar.

Çünkü korkusuz, özgür kadınlar görmeyi istiyorum bu ülkede. Sadece ben değil, bütün çocuklarımız, kız çocuklarımızı, gençlerimizi, özgürce dans eden, şarkı söyleyen, giyinen, konuşan kadınlar görmek istiyorum bu ülkede”

Demet Akalın’dan Isparta’da konseri iptal edilen Melek Mosso ile ilgili açıklama: ‘Teklif geldi…’

İZMİR MARŞI İLE SAHNEDEN AYRILDI

Mosso, konser sonunda ‘İzmir Marşı’ ile sahneden ayılırken kendisini yalnız bırakmayanlara teşekkür etti.

“AÇMAK İSTİYORSANIZ AÇIN” DEMİŞTİ

Şarkıcı Melek Mosso, geçtiğimiz haftalarda verdiği bir konserde kadınların kıyafetlerini eleştirenlere tepki göstermiş, şarkı arasında uçuş uçuş olan elbisesini savurarak şu ifadeleri kullanmıştı:

“Açmak istiyorsanız açın, konuşmak istiyorsanız konuşun. Kimsenin nasıl davranmanız gerektiğini, ne yapmanız gerektiğini, nasıl giyinmeniz gerektiğini söylemesine ihtiyacınız yok kızlar. Sizin kendi kanatlarınız var. Kimsenin kanatları altında durmaya ihtiyacınız yok.”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir