Mehmet Şimşek’e destek veren Uğur Dündar kendi mahallesinden linç yedi

Yeni Kabine'de Hazine ve Maliye Bakanı olarak görev alan Mehmet Şimşek'e destek açıklamasında bulunan muhalif gazeteci Uğur Dündar, azgın muhalifler tarafından adeta linç edildi. Dündar, destek açıklaması sonrası kendisini yönelik çirkin ifadeler kullananları ise çok sert bir dille eleştirdi.

featured

Türkiye tarihi seçimleri geride bırakırken yeni Kabine Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklandı. Hazine ve Maliye Bakanlığı’na Mehmet Şimşek getirildi.

UĞUR DÜNDAR’DAN MEHMET ŞİMŞEK’E DESTEK AÇIKLAMASI

Taraflı tarafsız herkesin takdir ettiği isimlerden olan Mehmet Şimşek, yüksek enflasyonla mücadelede kararlılık mesajları verdi.

Bir an önce çalışmalara başlayan Şimşek’e muhalif gazeteci Uğur Dündar’dan destek geldi.

Dündar, dün yaptığı paylaşımda “Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve ekibine hepimiz yardım etmeliyiz.” ifadelerini kullandı.

KENDİ MAHALLESİNDEN LİNÇ YEDİ

Dündar’a paylaşımı sonrası muhalif kanattan tepkiler yağmaya başladı.

Adeta sosyal medya lincine uğrayan Dündar, daha sonra kendisine hakaret edenlere ateş püskürdü.

Dündar, bu sabah yeni bir paylaşım yaparak, “Öylesine derin bir kutuplaşma ve ayrışma yaşıyoruz ki karşı taraftan biri, ülke yararına bir şey yapsa bile ona mutlaka ‘kara’ dememiz gerekiyor. ‘Ak’ diyen linç yiyor. Oysa hepimiz aynı gemideyiz. Akıbetimiz ortak. Asıl beka sorunu işte bu!..” diye tepki gösterdi.

Paylaşımının ardından tepkiler dinmeyince Uğur Dündar bir Tweet daha attı.

Dündar, “Mehmet Şimşek ekonomide yapılan büyük yanlışları düzeltmeye uğraşıyor, durum çok vahim, destek olmalıyız” dediğim için bu iktidar döneminde ağır faturalar ödemiş, son seçimde iktidarın değişmesi için uğraşmış, hala yargılanan ben, o dakika AK Partili ilan edildim!” şeklinde konuştu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir