Mehmet Yalçınkaya lokantadan kovuldu

Sosyal deney için girdiği bir restorandan kovulan MasterChef jürisi ünlü şef Mehmet Yalçınkaya’nın görüntüleri sosyal medyanın gündemine oturdu.

featured

Ünlü şef Mehmet Yalçınkaya, sosyal deney için girdiği bir restorandan kovuldu. Yağlı yemek istemediğini söyleyen Yalçınkaya, ‘’Bizde yemekler aynı. Yağlı olacak.’’ cevabının ardından söylenmeye başladı.

Dükkan sahibiyle sözlü tartışmaya giden Yalçınkaya, ‘’Servisimiz kapanmıştır.’’ sözleriyle girdiği restorandan kovuldu.

İşte Mehmet şefin lokantadan kovulmasına gelen yorumlardan bazıları;

masterchef programından tanıdığımız mehmet şefin gittiği bir esnaf lokantasından kovulması olayıdır. olay bir sosyal deneymiş arkadaşlar.

video gerçekse şaşırtmamıştır. herkesin hayali ünlü olmak ama getirdiğinin yanında götürüsünü unutuyorlar, tabi karakter sağlamsa götürmeme ihtimali düşer sadece. herşeyi parayla satın alabileceğini sanıyorsun ha şefim, gelen adaylarından biri aynı muameleyi yapsa ortalığı ayağa kaldırısın ama. ün, şan, şöhret maalesef bir çoğunu narsist etti.

çok kibar kovmuşlar. en ufak bir argo, terbiyesiz, onur kırıcı laf söylemeden, kibarca sana hizmet vermek istemiyorum demiş esnaf. beğenmediysen ıvır zıvır söylenip can sıkmayacaksın, baktın hoşuna gitmedi, bakmayacaksın. siktir olup gideceksin, paranı beğendiğin yerde, beğendiğin yemeğe vereceksin. tebrik ettim esnafı. tabi tiyatro değilse.

kurgu olması mümkün değil. o semtte doğal kameralar var değişik açılardan çekim yapıp ses alınabiliniyor.

kurgu mu gerçek mi anlayamadım.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir