Türkiye’de en çok hangi seks oyuncağı satılıyor? Erotik shop sahibi Mehmet Gümüş’ten bomba itiraflar…

featured

Bolu’da geçen hafta erotik dükkan krizi yaşanmıştı. Kentin en işlek caddelerinden birine iki öğrenci erotik ürünler satan bir dükkan açmış, halk da buna tepki göstermişti.

Erotik dükkan çok da şikayet alınca, belediye harekete geçmiş ve herkesin şaşkın bakışları altında erotik dükkanın tabelası indirilmiş ve dükkan da kapatılmıştı.

Bolu’da erotik shop tabelası ortalığı karıştırdı! İki öğrenciye operasyon…

EROTİK SHOP SAHİBİNDEN İLGİNÇ İTİRAFLAR

Türkiye’de erotik shop mağazası açmak cesaret işi mi? Bu shoplarda en çok ne satılıyor? gibi sorulara cevap veren erotik shop sahibi Mehmet Gümüş, 10 senedir erotik ürünlerin üretimini ve satışını gerçekleştiriyor.

DW’de yer alan röportaja göre, Mehmet Gümüş, iş hayatına atıldığı zaman “Ne satabilirim? Herkesin yapmadığı bir şey olmalıydı” diyerek erotik mağaza açmaya karar vermiş.

Mehmet Gümüş, ince ithalat ile işe başlamış ve fantezi ürünleri getirtmiş. Ancak daha sonra işin mutfağına girerek üretim de yapmaya başlamış.

“İLLEGAL BİR ŞEY YAPIYORMUŞUZ GİBİ ALGILANIYOR”

Bu iş için hiç çekinmediğini anlatan Mehmet Gümüş, her ortamda rahatlıkla seks shopçu olduğunu rahatlıkla söyleyebiliyor ve “İllegal bir şey yapıyormuşuz gibi algılanıyor” diyor.

“Türkiye’de daha çok ne satılıyor?” sorusuna da cevaplayan Mehmet Gümüş, popüler ürünler içinse, çoğu kişinin düşüncesinin aksine şişme bebek, kırbaç, kelepçe gibi fantezi ürünlerinin az satıldığını; vibratör, dildo gibi ürünlerinin ise daha popüler olduğunu söyledi.

Mehmet Gümüş çok ilginç bir açıklama yaparak, “Türkiye’nin fantezi haritası var mı?” sorusunu ise “Böyle bir harita yok. İstanbul kırbaçlanmayı severken, Ankara şaplak sever diyemeyiz” diyor.

UZMANLAR NE DİYOR?

Peki seks shop konusunda uzmanlar ne diyor?

Kullanıcılar seks oyuncağı derken aile ve cinsellik üzerine çalışan terapistler bu ürünleri “cinsel sağlık araçları” olarak nitelendiriyor.

Prof. Dr. Şahika Yüksel,  cinsel isteksizlik, cinsel uyarılamama gibi cinsel sağlığı etkileyen durumlarda hastalarına vibratör önerdiklerini ve fakat bunun 100 vakada bir kere olduğunun da altını çiziyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir