Ece Ronay’ı taciz ettiği iddiasıyla yargılanan Mehmet Ali Erbil’e 7 yıl 3 ay hapis istemi

Son dönemde gündemden düşmeyen Mehmet Ali Erbil tacizle suçlanıyordu. Ece Ronay Bilir'i taciz ve tehdit ettiği iddiasıyla yargılanan Mehmet Ali Erbil hakkında savcı 2 suçtan toplamda 7 yıl 3 ay hapis istedi.

featured

Mehmet Ali Erbil klibinde oynadığı sosyal medya fenomeni Ece Ronay Bilir’e attığı mesajların ifşa olmasının ardından ‘elektronik haberleşme aracılığıyla cinsel taciz’, ‘sesli, yazılı veya görüntülü bir iletiyle hakaret’ ve ‘tehdit’ suçlarından 8 yıl 10 aya kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davaya devam edildi.

Benzer Haberler
cagla-sikel-mehmet-ali-erbil
Çağla Şıkel’e ahlaksız imada bulunan Mehmet Ali Erbil özür diledi
mehmet-ali-erbil
Ece Ronay’ı tacizle suçlanan Mehmet Ali Erbil hakim karşısına çıktı: ‘Oyuna getirildim’
kapak
Mehmet Ali Erbil, dans eden kadını ağzı açık izledi: Pencereyi açmışsın, rüzgar girer
mehmet-ali-erbil-yillar-sonra-aldatildigini-boyle-itiraf-etti-izleyenlerin-agzi-acikta-kaldi-ne-diyorsun-mali-1505
Mehmet Ali Erbil canlı yayında aşık olduğu eşini aldattığını itiraf etti

DURUŞMAYA KATILMADILAR

Anadolu 67. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya Ece Ronay Bilir ve sanık Mehmet Ali Erbil katılmazken, taraf avukatları salonda hazır bulundu.

7 YIL 3 AYA KADAR HAPSİ İSTENDİ

Cumhuriyet savcısı, duruşmada esas hakkındaki mütalaasını açıkladı. Mütalaada, sanık Mehmet Ali Erbil’in, “zincirleme şekilde elektronik haberleşme aracılığıyla cinsel taciz” ve “Sesli yazılı veya görüntülü bir iletiyle hakaret” suçlarından toplamda 7 yıl 3 aya kadar hapis cezası ile cezalandırılması talep edildi. Sanık avukatına mütalaaya karşı beyanda bulunması için süre veren mahkeme, duruşmayı karar için 10 Şubat tarihine erteledi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir