Programında milletin donunu indiren Mehmet Ali Erbil’den Erşan Kuneri yorumu: ‘Erkek halimle izleyemedim’

Yaptığı programlarında milletin donunu indiren, canlı yayında vatandaşa salam-sosis yediren Mehmet Ali Erbil, ahlak bekçiliğine soyundu. Erbil, Cem Yılmaz'ı ve son dizisi Erşan Kuneri'yi eleştirdi. Mehmet Ali Erbil, "Erşan Kuneri'yi erkek halimle izleyemedim. Tamamıyla küfür üzerine kurulu bir film." dedi.

featured

Haber Global’de Buket Aydın ile Yüz Yüze programının konuğu olan Mehmet Ali Erbil daha önce ‘Devletimiz müdahale etmeliydi’ dediği Erşan Kuneri dizisini eleştirdi.

“Tamamen küfürlü, bunun üzerine kurulu bir film.” diyen Mehmet Ali Erbil şunları söyledi;

“Sırf 10 Erkek halimle seyredemedim. Cem Yılmaz da akıllı bir çocuk. Belki yeni bir kulvar yeni bir yol bulmak istediler. Belki Amerikan filmlerinden yola çıktılar. Türk sinemasında böyle bir örneği yok. Ben de eleştirdim bir sanatçı olarak.

Konservatuvar mezunuyum. RTÜK var sonuçta. Özel televizyonlarda reklamlarda bile konuşanlar için özel denetim yapılırdı. Türkçe ve diksiyon düzgün olacaktı. Benim hiç ekranda küfür ettiğim yoktur, bunu kimse söyleyemez. Filmlerimde de böyle bir argo yok. Ben kendi çocuğumun da izlemesini istemem”

Mehmet Ali Erbil: ‘Erşan Kuneri çok küfürlü, müdahale edilmeliydi’

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir