TikTok’ta Mehmet Ali Erbil’i fena trollediler! Ronaldo ile konuştuğunu zannetti, kızı Yasmin bile kızdı

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in TikTok macerası devam ediyor. Mehmet Ali Erbil son olarak canlı yayında öyle bir trollendi ki kızı Yasmin Erbil bile isyan etti. Dünyaca ünlü futbolcu Ronaldo ile konuştuğunu sanan Mehmet Ali Erbil, derdini İngilizce anlatmaya çalıştı. Çok heyecanlanan Mehmet Ali Erbil, izleyici yorumlarına rağmen kandırıldığını anlayamadı.

featured

Şu sıralar TikTok‘ta yayın yapan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil sahte bir hesap tarafından fena bir şekilde trollendi. Dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo ile konuştuğunu zanneden Mehmet Ali Erbil‘in heyecanı gülümsetti.

Ünlü şovmen Erbil’in TikTok macerası devam ediyor. Bir süredir TikTok’ta yaptığı canlı yayınlarla gündeme gelen Mehmet Ali Erbil, son yaptığı yayında Ronaldo ile konuştuğunu zannetti ama gerçek bambaşka çıktı.

Mehmet Ali Erbil sahte bir hesap tarafından fena bir şekilde trollendi. Ronaldo ile konuştuğunu sanan Erbil, derdini İngilizce anlatmaya çalıştı.

Çok heyecanlanan Erbil, izleyicilerin uyarılarına rağmen kandırıldığını anlamadı. Heyecandan ne yapacağını şaşırdı. Gerçekten de Ronaldo ile konuştuğunu sanan ünlü şovmen, bir başkasından bu anları kaydetmesini de istedi.

Mehmet Ali Erbil’in trollendiği görüntüleri sosyal medyaya damga vurdu.

Erbil’in kızı Yasmin de görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşarak “Ne olur kapat TikTok’u ya ne olur” diyerek babasına seslendi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir