Mehmet Ali Erbil özür diledi, Seda Sayan geri adım attı!

featured

Her şey Mehmet Ali Erbil’in Tolga Yüce’nin “Geçmişi biraz daha temiz olsaydı iftar programı da sunardı. Helal olsun televizyonlar reyting alamayan bu kadını hâlâ çalıştırıyorlar” sözünü Instagram’da paylaşmasıyla başladı.

“Beni arayıp sormadı”

Erbil, Beyaz Tv’de yayınlanan Beyaz Magazin programına telefonla bağlanarak neden böyle bir paylaşımda bulunduğunu anlattı: Seda Sayan iki senedir beni aramadı. Bir kez bile sağlık durumumu sormadı. Yakın arkadaşlarım beni yalnız bırakmadı, fakat Seda Sayan beni aramayı bırakın, menajerime bile sağlık durumumu sormadı. Hülya Avşar ve İbrahim Tatlıses başta olmak üzere yanımdan ayrılmadılar.

“Allah ıslah etsin”

Eski dostunun bu suçlamaları karşısında sessizliğini bozan Sayan, “Allah ıslah etsin. Allah müstahakını versin. Keşke başına gelenlerden ders çıkarıp kirli ruhunun temizlenmesi için çaba sarf etseydi. Ama maalesef huylu huyundan vazgeçmiyor” ifadelerini kullandı.

“Sessiz kaldığım için geçmişim kirli”

Kızgınlığı geçmeyen Seda Sayan, bu kez sosyal medya hesabından Erbil’e ağır bir suçlamada bulundu. Ünlü şovmenin evdeki hizmetlisine tecavüz ettiğini belirten Seda Sayan “Tuğba ile evli iken evdeki hizmetli masum kıza tecavüz ettiğinde sessiz kaldığım için geçmişimin kirli olduğu doğrudur. Dahası var, bence işine bak ruhunu arındır. Ayrıca bu olay da benim geçmişimi kirli yapmaz. Zaten boşanma nedenin bu olay olduğu için tüm yakınındaki eşlerin, ailen herkes olaya vakıftı. Hepsi seni kurtarma peşindeydi. Ben dış kapının mandalıydım. Geçmişi kirli olan sensin.” yazdı.

Seda Sayan’dan Mehmet Ali Erbil’e şoke eden tecavüz suçlaması!

Mehmet Ali Erbil’den özür

Mehmet Ali Erbil, sosyal medya hesabından bir açıklama yayımlayarak Seda Sayan’dan özür diledi.

Erbil, Instagram hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

“Seda benim canımdır, kardeşimdir; oğlu oğlumdur, o da benim çocuklarımı kendininkinden ayırmaz. Ben ilaçların tesiriyle bir yanlış yaptım, özür diliyorum Seda’dan da Oğulcan’dan da… Aramıza kimse giremez, girmesin”

Eski iki dostun sitem ile başlayan daha sonra ağır suçlamalara dönüşen tartışmasında yeni bir gelişme yaşandı.

“İftira değil yanlış açıklama”

Daha önce Erbil’in, evinde çalışan bir kadına cinsel saldırıda bulunduğunu iddia eden Seda Sayan, öfkeyle yanlış bir açıklama yaptığını söyledi:

“Şahsıma yapılan çok ağır hakaretlerden sonra öfkeyle, ayrılık sebebi olan aldatmayı, tecavüz diye yanlış dile getirdim. Kamuoyunun bilgisine … İftira değil yanlış açıklama oldu”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir