Mehmet Ali Erbil yalın ayak perişan halde görüntülenmişti! Gerçek ortaya çıktı

Ünlü sunucu Mehmet Ali Erbil ile ilgili sosyal medyaya düşen görüntüler şoke etmişti. Kadıköy'de yalın ayak halde merdivenlerde oturan Erbil'in son dönemde sık sık çektiği Tiktok videoları için bu halde dolaştığı düşünülüyordu. İşin aslı ortaya çıktı. Erbil bir film çekimi için o halde merdivenlerde oturmuş.

featured

Türkiye’de magazin dünyasının en popüler isimlerinden biri olan Mehmet Ali Erbil sık sık ilginç haberlerle gündeme geliyor. Son dönemde Tiktok videoları konuşulan Erbil, bu kez de Kadıköy’deki görüntüleri ile gündeme geldi.

MERDİVENLERDEKİ HALİ ÇOK KONUŞULDU

Bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, Kadıköy’de yalınayak bir halde merdivende otururken görüntülendi. Oldukça halsiz olduğu görülen Erbil’in TikTok videosu çekmek için o halde olduğu iddia edildi.

Yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle vaktini çoğu zaman evde geçiren ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil, TikTok hesabı açarak videolar yayınlamaya başladı.

Bu süreçte sık sık canlı yayınlar yapan Mehmet Ali Erbil, Kadıköy’de merdivenlerde ayakları çıplak halde otururken kameralara takıldı.

Geçtiğimiz günlerde TikTok’ta dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo ile canlı yayın yaptığını zanneden Erbil’in bu sefer de TikTok videosu çekmek için yalın ayak sokağa çıktığı iddia edildi.

MEHMET ALİ ERBİL ALZHEİMER (ALZAYMIR) MI OLDU?

Ünlü şovmenin son dönemlerde yaptığı garip hareketler ve son olarak sokakta yalın ayak görüntülenmesi, ”Alzheimer oldu” iddialarını gündeme getirdi. Erbil’in perişan bir halde merdivende oturduğu anların aslı ortaya çıktı. Ünlü şovmen, sosyal medyadan da yaptığı açıklamada sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi.

MEHMET ALİ ERBİL’İN HASTALIĞI NE?

Erbil, yıllar önce banyoda düşüp kaydıktan sonra hastaneye kaldırılmış ve eski hastalığı nüksetmişti. Kaçış Sendromu hastalığına sahip olan Erbil, hastalığının yeniden nüksetmesiyle birlikte uzun süre hastanede yoğun bakımda yattı. Hastaneden çıktıktan sonra evde de tedavisine devam edildi.

Erbil, Kaçış sendromu hastalığı ile uzun yıllardır mücadele etti. Bu hastalığın yanı sıra kemik iliğinde meydana gelen değişim nedeniyle kök hücre tedavisi gördü. Sağlık durumunun günden güne iyiye gittiği belirtilen Erbil, son dönemlerde TikTok videolarıyla gündemde.

Kaçış sendromu hastalığı yüzünden uzun süre hastanede yatan ve ölümden döndüğü söylenen ünlü şovmen, bir ara kök hücre tedavisi de gördü.

KAÇIŞ SENDROMU NEDİR?

Kaçış sendromu, kan plazmasının ve içinde bulunan proteinlerin, minerallerin, sıvıların, kılcal damarların duvarlarından yani kan dolaşım sisteminde yer alan çevrede dokulara, kaslara, organlara veya vücut boşluklarına kaçması ile karakterize edilen bir tıbbi durumdur. Kaçış sendromunu genel olarak ikiye ayırmak mümkündür.

Bu durum en sık sepsis sırasında, yani vücut enfeksiyonlarla savaşırken bağışıklık sisteminin, vücudun kendi doku ve organlarına karşı hasara neden olması sırasında, görülür.

Aralarında kemoterapi ilaçları, bazı interlökinler ve monoklonal antikorlar da bulunan bir takım ilaçlar da kaçış sendromuna neden olabilir. Bu koşullar ve faktörler genellikle ikincil kaçış sendromunun nedenleri arasındadır.

Aynı zamanda Clarkson hastalığı olarak adlandırılan sistemik kaçış sendromu veya primer kaçış sendromu ise çoğunlukla orta yaşta sağlıklı bireylerde gözlenen nadir, ciddi ve epizodik bir tıbbi durumdur.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir