Ece Ronay’a sahip çıkan Nihat Doğan’dan şok iddia: “Mehmet Ali Erbil, Pensilvanya’ya gitti”

featured

Flash TV’de yayınlanan “Al Sana Haber” programını modaratörü Seyhan Soylu programda bir itirafta bulundu. Hastanede Mehmet Ali Erbil ile Ece Ronay’ı arkadaş ettiklerini olayın bambaşka boyutlara geldiğini ikisi de birbirine davacı olduğunu dile getirdi. Bu açıklamanın üzerine Nihat Doğan Seyhan Soylu’ya “Mali’yi yaktın” diyerek seslendi.

Seyhan Soylu, “Söylemezsem Olmaz adlı programda özellikle Deniz Akkaya’nın Ece Ronay ile ilgili PKK’lı demesi sırf Kürt olduğundan dolayıysa çok ayıp. Ece’nin bir tane teröristtin Ece Ronay’a hayran olup video çekmesini kızı sanki PKK’lı gibi göstermeleri çok çirkin. Bu tür haberler ile Kürt vatandaşlarımız kırılır, incinir, terör örgütüyle Kürt vatandaşlarımızı özleştirmek çok çirkin. Hele ki Ece Ronay üzerinden bunu haber yaparak onu sırf bir hainin Ece’ye hayranlığından dolayı vurmanız daha da çirkin. Bu ülkede yaşayan 21 milyon Kürt vatandaşımız var. Bu ülkede Misak-i Milliyemizi alırken Türk – Kürt tüm etnik kimlikler ile beraber aldık. Aynı kanı bu topraklar için akıttık.’’ dedi

NİHAT DOĞAN, ECE RONAY’A SAHİP ÇIKTI

Nihat Doğan, “Bu kız ne yapmış? Siz kimsiniz? Sen yargı mısın? Hakim misin? Yargıda bu kadın ( Ece Ronay ) hakkında böyle bir karar mı çıkmış? Siz somut bir şey olmadan nasıl bu lafları edersiniz? Bir anda Yargıç olup insanı yargılıyorsunuz.”  diyerek Ece Ronay’a sahip çıktı.

Nihat Doğan sözlerine kendisinin de Kürt olduğunu, “Bu dünyaya tekrar gelse, aynı anne ve babadan Kürt olarak bu dünyaya gelmek isterim. Sadece bir kişiyi ırkından dolayı teröristsin PKK’lısın diyerek itibar suikastı yapılamasını doğru bulmadığını diyerek Ece Ronay’ı sırf Kürt olduğundan dolayı PKK’lı yapamazsın” dedi.

Nihat Doğan’ın açıklamasının ardından moderatör Seyhan Soylu programa Ece Ronay’ı telefonla bağlayarak” Ece Ronay Kürtlüğünden dolayı seni vurmak mı istiyorlar? Bu kişilerin amaçları ne?” diyerek Ece Ronay’a söz hakkı verdi.

“BENİM PKK’YLA NE İŞİM OLABİLİR?”

Geçmişte PKK sempatizanlığı yaptığı videolar ortaya çıkan Ece Ronay, “Benim PKK ile ne işim olabilir? Benim gerçekten siyasetle bir ilgim yok. Bahsettikleri terörist adamı da tanımıyorum. Sürekli benimle alakası varmış gibi paylaşımlarda bulunuyorlar, neden yaptıklarına da anlamadım.”  derken, Nihat Doğan araya girerek kendisinin de Kürt olduğu dile getirdi. Doğan, “Kim Kürtlük üzerinden Ece Ronay’a vurmaya çalışırsa sonuna kadar karşısında olduğumu bilsin” diye konuşmaya devam etti.

Tacize uğradım diyen Ece Ronay’ın pislikleri gün yüzüne çıkıyor! Polise küfür, PKK’ya övgü…

Bu sözlerin üzerine Ece Ronay, “Kürt olduğumu asla inkar etmem. Kürt olmakla da gurur duyuyorum.’’ ifadelerini kullandı. Seyhan Soylu; Peki Ece Ronay Deniz Akkaya’nın sürekli programında seni PKK ile özleştirme sebebi nedir? Senden ne istiyorlar?” diyerek Ronay’a cevap hakkı verdi.

Ece Ronay, “Seyhan ablacığım anca bir olayın üstü daha büyük bir olay ile kapatılır. Ben buna inanıyorum. Mehmet Ali Erbil olayının üzerini kapatmak için daha büyük bir gündem yaratmak benimle uğraşmaktalar. Ülkemizde bunlar hassas konular, tecavüz olsun, taciz olsun maalesef kadın hakları konusunda taciz eden kişi ünlüyse örtbas edilmekte” dedi.

NİHAT DOĞAN’DAN ŞOK İDDİALAR

Nihat Doğan araya girerek şunları söyledi:

“Camdan evlerde oturanlar başkasının evine taş atmasın. Yarın biride Mali’ye FETÖ’cü derler O zaman ne olacak? Bak Seyhancığım benim bir bildiğim bir konu var. Susuyorum. Ama bu kızın üstüne bu kadar gidilmeye devam edilirse olmaz. Sonra eskiler ortaya çıkarsa kıyamet kopar. İyi o zaman birilerine PKK’lı diğerine ne diyeceğiz FETÖ’cü mü? denecek. Beni konuşturmayın. Amerika’daki bir anımı anlatırsam sonra kimse bunun hesabını veremez. Mali’in yeni doğan çocuğunun kulağına ezanı ben okudum.”

Seyhan Soylu, “Nasıl yani Nihat Mehmet Ali Erbil FETÖ’cü mü?” Sözünün üzerine Doğan, “ Ben demiyorum kendisi diyor ve bende şahidim” sözleriyle devam eden Doğan Amerika’da Mali’in başka bir yerlere gittiğini, kendisinin de itiraf ettiğini söyledi.

Seyhan Soylu’nun “Nihat sen ne diyorsun? Yani Mali Pensilvanliyaya mı gitti?” sorusu üzerine Nihat Doğan “Seyhancığım Onu Mali’ye soracaksın. Ece Ronay’a her şeyi söylesinler, o zaman biz bravo alkışlayalım. O zaman insan önce dönüp kendisine bakacak, bu kızı yalnız mı buldunuz? Sahipsiz mi buldunuz? diyerek “o zaman biride çıkıp Mehmet Ali Erbil sana da FETÖ’cü der” diyerek sözlerini bitirdi

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir