585 bin TL’sini Mehmet Akif Turuşkan’a kaptıran Japon Yumiko Sakagami, Müge Anlı’dan yardım istedi

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te çok ilginç bir olay yaşandı… Tokyo'dan Gaziantep'e ulaşan bir aşk hikayesinin kurbanı olan Yumiko Sakagami, Müge Anlı'ya katıldı. Genç kadın 585 bin TL kaybettiğini anlattı.

featured

İddialara göre; Mehmet Akif Turuşkan ile tanışıp evlenmeye karar veren Yumiko Sakagami, 2019 yılının Ekim ayında Japonya’dan Türkiye’ye geldi.

“SÜREKLİ BORÇ VERDİM”

Mehmet Akif Turuşkan’la nişanlanan genç kadın, nişanlısına defalarca borç verdi.

Yumiko, nişanlısının kendisini terk ederek borçlarını ödemeden kaçtığını öne sürdü.

‘KUZENİM’ DEDİ GERÇEK BAMBAŞKA ÇIKTI

Mehmet Akif Turuşkan’ın Türkiye’de yeniden nişanlandığını öne süren Yumiko Sakagami, “Bana kuzeni olarak tanıştırdığı kişiyle nişan fotoğraflarını gördüm” diye konuştu.

Turuşkan’ın kendisine ait banka hesabından paralar çektiğini ifade eden Japon Sakagami, “Verdiğim paraları geri istiyorum, kandırıldım” sözlerini kullandı.

Gaziantep’teki nişan töreninde kendisine takılan takıların sahte olduğunu da belirten Yumiko Sakagami, bir kez daha hayal kırıklığına uğradığını vurguladı.

“PIRLANTA KOLYEMİ KAPTIRDIM”

Sakagami, “Nişanda takıların sahte çıkmasının ardından kendi pırlanta kolyemi de Mehmet Akif’e kaptırdım” dedi.

Japonya’dan Müge Anlı‘nın programına katılan Yumiko Sakagami’nin sorularına cevap vermek için canlı yayına bağlanan Mehmet Akif Turuşkan ise Japon nişanlısının iddialarını reddetti.

İmzaladığı iddia edilen evrakların kendisine ait olmadığını öne süren Mehmet Akif, “Pırlanta kolyeden haberim yok” sözlerini kullandı.

O anlar canlı yayına böyle yansıdı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir