Megan Fox’tan şok itiraf: ‘Nişanlım Machine Gun Kelly ile birbirimizin kanını içiyoruz’

Bir süredir Machine Gun Kelly ile nişanlı olan ABD’li güzel oyuncu ve manken Dünyaca ünlü yıldız Megan Fox, nişanlısıyla birbirlerinin kanını içtiklerini itiraf etti.

featured

Megan Fox, nişanlısı Machine Gun Kelly ile ilişkilerine dair yaptığı açıklamada özel hayatına dair bilinmeyenleri gözler önüne serdi. Bir dergiye röportaj veren dünyaca ünlü yıldız, zaman zaman nişanlısı ile birbirlerinin kanını içtiklerini söyledi. 35 yaşındaki Fox, bunu kontrollü bir şekilde yaptıklarını da belirtti.

Transformers serisi başta olmak üzere önemli çeşitli filmlerde rol alan ünlü oyuncu Megan Fox, verdiği bir ropörtajla gündeme bomba gibi düştü.

35 yaşındaki ABD’li oyuncu, ilişkilerinin başından bu yana nişanlısı Machine Gun Kelly ile sınırları zorlayan bir görünüm sergiliyordu.

Ancak bu açıklama magazin gündemine bomba gibi düştü.

Bir derginin İngiltere baskısı için bir röportaj veren Megan Fox, nişanlısı Machine Gun Kelly ile zaman zaman ve kontrollü şekilde birbirlerinin kanını içtiklerini söyledi. Güzel oyuncu, bunu bir ritüel olarak yaptıklarını belirtti.

Bu açıklamayı oldukça normal bir durummuşçasına anlatan Fox, insanların kafasında canlanan görüntüye benzer bir durum olmadığını da sözlerine ekledi.

Fox, “birbirimizin kanını içiyoruz” dediğinde kimsenin aklına Game of Thrones (Taht Oyunları) dizisindeki gibi kadehlerle bunu yaptıklarının gelmemesi gerektiğini belirtti.

Güzel oyuncu, bu durumun kontrollü ve sadece birkaç damla kandan ibaret olduğunu da sözlerine ekledi.

Astrolojiye meraklı olduğunu belirten ünlü oyuncu, “Metafiziksel aktiviteler ve meditasyonlar yapıyorum. Dolunay olduğu zaman ritüeller düzenliyorum” dedi.

Bu tür ritüeller için “Hadi birkaç damla kan akıtalım ve içelim” diyen Fox, nişanlısı Kelly’nin çok daha tehlikeli ve kaotik olabileceğini dile getirdi.

Megan Fox ile gerçek adı “Colson Baker” olan Machine Gun Kelly’nin, bazen boyunlarına birbirlerinin birkaç damla kanını içeren küçük şişe şeklinde kolyeler taktığı da biliniyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir