Megan Fox genç sevgilisi için yuvasını yıktı

featured

Dünyaca ünlü yıldız Megan Fox, 10 yıldır evli olduğu ve üç çocuğunun babası ünlü oyuncu Brian Austin Green’den boşanıyor. Megan Fox’un evliliğini bitirmesine sebep ise klip çekiminde tanıştığı genç sevgilisi.

Dünyanın en güzel kadınları arasında gösterilen ünlü oyuncu Megan Fox’un eşini aldattığı ortaya çıktı. Megan Fox’un üç çocuğunun babası, oyuncu Brian Austin Green, eşinin geçen yıl rapçi Machine Gun Kelly’nin klibinde oynadıktan sonra yakınlaştıklarını ve kendisini aldattığını söylediği eşi Megan Fox hakkında konuştu.

Ünlü oyuncu Megan Fox genç sevgilisi için yuvasını yıktı! Megan Fox ile Brian Austin Green boşanıyor!

Katıldığı bir podcast yayınında açıklamalar yapan ünlü oyuncu “Megan 2019’daki Cadılar Bayramı döneminde film çekimindeydi. 5 hafta sonra döndüğünde, garip davranmaya başladı. Evlilik içindeki yakınlığı yeniden kuramadık. Devam eden üç hafta boyunca aramızdaki bağın koptuğunu hissettim” dedi.

Konuşmasına devam eden Green “Üç hafta bekledikten sonra ona mesaj attım. ‘Evliliğimiz için endişelenmem gerekiyor mu?’ diye. ‘Sonra konuşuruz’ yanıtını verdi. Bu iyi bir haber değildi. Daha sonra bana film çekimi için evden ayrı olduğu süreçte kendisini daha iyi hissettiğini söyledi. Üzüldüm. Sette Colsen (Machine Gun Kelly) diye bir adamla tanışmıştı. Arkadaştılar ve çok iyi bir adam olduğunu söylüyordu” dedi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir