Mavera dizisine Kara Leyla rolüyle Zara damgasını vuruyor…

featured

Mavera dizisiyle ekranlara geri dönen şarkıcı Zara son zamanlarda sesinin yanı sıra değişimi ile de adından çokça söz ettiriyor. Sevilen sanatçı Zara geçirdiği estetik operasyonlarla adeta bambaşka birine dönüştü.

ZARA KİMDİR?

 

Dizide Kara Leyla karakteri ile karşımıza çıkan Zara, 15 Ocak 1976 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Türk halk müziğine büyük katkı sağlayan Zara, küçüklükten bu yana güzel sesi ile dikkat çekti. Pop, arabesk gibi tür de ilgilenen Zara 1986 yılından itibaren aktif olarak mesleğini sürdürmeye devam ediyor. İlk dizisi ‘Gelin’ olurken 2003 yıllarında dizi ile daha da ünlenen sanatçı müzikten ziyade birçok dizilerde yer aldı.

 

Zara’nın yer aldığı dizileri;

  • 2021 – Mavera
  • 2017 – Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz
  • 2008 – İpsiz Recep
  • 2003 – Gelin

Sosyal medyada aktif olarak kullanan şarkıcı günlük hayatında sık sık fotoğraflarını takipçileri ile paylaşmayı ihmal etmiyor. Zara’nın instagram hesabında 302 gönderi bulunurken Bir milyonu aşkın takipçisi var. @zaramuzik adlı hesabı kullanan oyuncu yeni diziye girmesinin ardından daha da ünlendi. İlk evliliğini 2002 yılında İskender Ulus ile yapan oyuncu 2007 yılında boşandı. İkinci evliliği ise 2012 yılında Akif Beki ile hayatını birleştiren oyuncu 2016 yılında boşandı. Şu an hiçbir birlikteliği bulunmayan şarkıcının sevgilisi bulunmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir