Masumlar Apartmanı’nın zalim annesi Hasibe gerçek haliyle büyülüyor! Açelya Devrim Yılhan kimdir?

featured

TRT 1 dizisi Masumlar Apartmanı merakla beklenen 15. yeni bölümü ile bu akşam seyiricisi ile buluşacak. Salı akşamları rakiplerini ezip geçerek reyting listesinin zirvesine adını yazdıran dizinin son bölümlerde performansı ile adından söz ettiren bir oyuncusu var; 35 yaşındaki Açelya Devrim Yılhan…

Dizide Safiye’nin yıllar önce ölen annesi Hasibe karakterine hayat veren oyuncu, daha önce birçok dizide rol almasına rağmen adını bu dizi ile geniş kitlelere duyurdu. Aynı zamanda tiyatro oyuncusu da olan Açelya Devrim Yılhan oyunculuktaki başarısını ispatlamış oldu.

Daha önce ekranlarda pek görünmeyen, özel hayatı ile hiç gündeme gelmeyen bir sanat aşığı olan oyuncu dizinin tersine aslında çok ‘cool’ ve modern biri.

Sosyal medyayı çok sık kullanan isimlerden biri olmayan Yılhan’ın diziden sonra takipçisi sayısı arttı. 22 bin kişi tarafından takip edilen başarılı oyuncu son günlerde en çok dizi setinden fotoğraf ve videolar paylaşıyor.

Dizide bir türlü gülmeyen asık suratı ile herkesin nefret ettiği, Safiye’nin başına bela olan bir karaktere hayat verse de paylaştığı videolar çok farklı. Dizi setindeki anlarını sık sık takipçilerin beğenisi sunan dizinin Hasibe’si paylaşımlarından anlaşıldığı gibi aslında çok komik.

Açelya Devrim Yılhan kimdir?

35 yaşında olan oyuncu aslen Ankaralı. Emekli bir albay baba ve ev hanımı bir annenin tek çocuğu. Oyunculuk eğitimini üniversitede alan Yılhan, Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunu. Sporla yakından ilgili olan oyuncu, özel olarak tenis oynuyor. İlk oyunculuk deneyimini Unutma Beni adlı dizide alan yetenekli oyuncu; filmde bir sonraki projesi 3 sezon gibi uzun bir zaman yer aldığı Deniz Yıldızı oldu. 2011 yılında yönetmenliğini Özer Kızıltan’ın üstlendiği Beni Unutma adlı filmde, Mert Fırat, Tuba Ünsal, Kenan Ece gibi başarılı oyuncularla birlikte rol aldı.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir