Masumlar Apartmanı’nın Gülben’i Merve Dizdar PKK destekçisi mi? Skandal ödül töreninde şok görüntü…

TRT'de yayınlanan Masumlar Apartmanı'nda oynadığı Gülben rolü ile Türkiye'nin sevdiği oyuncular arasına giren Merve Dizdar'ın Boğaziçi Fil Festivali'nde PKK destekçisi Şebnem Korur Fincancı'yı alkışlaması büyük tepki topladı.

featured

Terör örgütü PKK’ya yakınlığı ile bilinen Türk Tabipleri Birliği Başkanı Şebnem Korur Fincancı, Türk Silahlı Kuvvetleri’ne ‘kimyasal silah’ iftirasının ardından tutuklandı.

FİLM FESTİVALİNDE SKANDAL DESTEK

Gündemdeki yerini koruyan tutuklama sonrası Boğaziçi Film Festivali’nde ödül alan yönetmen Özcan Alper konuşmasında, TTB Başkanı Fincancı’yı savundu.

Alper konuşmasında, Şebnem Korur Fincancı, sadece barış dediği için maalesef linç kampanyasına maruz kaldı, umarım son olur, umarım cezaevinden çıkar, bu ödülü ona itfah ediyorum. dedi.

Katılımcılar arasında yer alan oyuncu Burak Haktanır, sahnede bulunan Özcan Alper’e tepki gösterdi.

“O KADIN TSK’YA İFTİRA ATTI”

Burak Haktanır, ödül salonunda O kadın TSK’ya iftira attı. Kaç gündür bütün PKK sayfaları onu destekliyor. diye bağırdı.

Sahnede bulunan diğer bir oyuncu Selcen Ergün, Burak Haktanır’ın bu eleştirisine, Çok eril bir dil kullanıyorsunuz. diye çıkıştı.

Olay sonrasında oyuncu Burak Haktanır, salonu terk etti.

thumbnail
Şebnem Korur Fincancı destekçilerine ünlü oyuncu Burak Haktanır’dan tokat gibi sözler
Şebnem Korur Fincancı destekçilerine ünlü oyuncu Burak Haktanır’dan tokat gibi sözler: ‘O kadın TSK’ya iftira attı’

 

MERVE DİZDAR’DAN TÜRKİYE’Yİ ŞOK EDEN DESTEK

TRT’de yayınlanan Masumlar Apartmanı ile yıldızı parlayan oyuncu Merve Dizdar ise sahnede Şebnem Korur Fincancı’yı öven cümleleri büyük coşkuyla alkışladı.

O anlara sosyal medyadan büyük tepki yağdı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir