Masumlar Apartmanı’nda Safiye’nin normalleşmesi 15. bölüme damga vurdu!

featured

Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola ve Merve Dizdar’ın başrollerde oynadığı Masumlar Apartmanı, merakla beklenen 15. yeni bölümüyle bu akşam TRT1 ekranlarında seyircisiyle buluştu. Masumlar Apartmanı’nın yeni bölümünde Safiye, uzun yıllar sonra ilk kez Naci’nin aşkına karşılık verdi.

Safiye’nin şaşırtan değişimi

Safiye, yaşadığı şokun ardından kendisinden beklenmeyecek davranışlar sergilemeye başladı. Bu durum evdekilerin de endişelenmesine sebep oldu. Safiye’nin bu hale Naci yüzünden geldiğini düşünen Han, sorunu kökten çözmek için bir adım attı. Ancak bu adım kendisiyle yüzleşmesini gerektirecek bir gerçeği oraya çıkardı. Bu sırada Haluk’tan gelen bir haber Ege’yi derinden sarstı.  İnci’nin katı tavrı, iki kardeşin arasındaki iplerin gerilmesine neden oldu. Gülben, ablasıyla Naci arasındaki gizemi çözmeye kararlı tavırlar sergiledi. Naci ise Safiye’nin onu istemediğine artık emin oldu fakat beklenmedik bir işaret işin rengini değiştirdi.

Safiye’nin “Size bol sarımsaklı bir mantı yapayım” teklifi Han, Gülben ve Neriman’ı oldukça şaşırttı. Gülben’in “Onu yapmak yıllar sürer” sözüne karşılık Safiye çok hızlı bir şekilde mantı açtı.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir