Masumlar Apartmanı Naci’nin hastalığı ne? Tansel Öngel diziden ayrılacak mı?

featured

Masumlar Apartmanı Naci’nin Hastalığı Nedir?

Masumlar Apartmanı dizisine katılalı daha birkaç bölüm olan Naci’nin yıllar sonra gelmesinin sebebi yakında anlaşılacak. Naci’nin herkesten gizlediği bir hastalığı var. Bu hastalık onu almadan o Safiye’ye kavuşmak istiyor. Bu yüzden de Safiye için geri döndü. Ama hiçbir şey olması gerektiği gibi olmuyor. Aksilikler Naci’nin Safiye’nin peşini bırakmıyor.

Naci’nin hastalığı şimdilik belli değil. Ancak eli hareket edemeyen Naci’nin muhtemelen ilerleyen süreçte tüm vücudu yavaş yavaş duracak ve felç geçirebilir. Böyle amansız bir hastalıkla mücadele eden Naci’nin tek dermanı aslında Safiye’ye olan aşkıydı. Bu yüzden de ölmeden önce Safiye’siyle yarım kalan hikayeyi tamamlamak istedi. Bu yüzden Safiye’yi görmeye geldi. Safiye’ye geçmişi hatırlatıp kaldığı yerden aşkını yaşamak istedi.

Masumlar Apartmanı Dizisi Naci Ölecek Mi Diziden Çıkacak Mı?

Naci böyle güzel duygularla gelmişken Safiye’nin kabus gibi annesi de olan olaylarda bir türlü rahat vermiyor. Naci’nin eski eşi ve kızıyla tanışan Safiye aşkı kendine haram etti yine. Üstelik Han’ın İnci ile evlendiğini öğrenince de dünyası başına yıkıldı. Kardeşinin onu terk edip gideceğini düşündü. Annesinin de ara ara çıkıp sen yalnız kalacaksın herkes terk edecek seni. Benim gibi çöp poşetlerinin arasında kalacaksın dedi. Bu yüzden Safiye yine eski mutsuz Safiye’ye dönüştü.

Naci her şeyi yoluna koyup Safiye ile birlikte olma hayalleri kursa da Safiye’nin kabusu annesi yine her fırsatta karşısına çıkıp onu mutsuz hayatına çekmektedir. Safiye Naci’ye bir şans verecek mi diye düşünürken şimdi de Naci ölecek mi sorusu akıllarımızı karıştırıyor. Naci Safiye’ye kavuşmadan ölecek mi? Yoksa Naci şifasını Safiye’de mi bulacak göreceğiz.

Tansel Öngel Masumlar Apartmanı’ndan Çıkacak Mı Ayrılacak Mı?

Tansel Öngel Masumlar Apartmanı dizisinde Naci rolünü canlandırılıyor. Naci karakteri dizide çok önemli bir rol. Bu yüzden şimdilik çıkması beklenmiyor. Evet Naci’nin bir hastalığı var ancak bunun sonucunda diziden ayrılması gibi bir durum söz konusu değil. Naci rolü ile Tansel Öngel Masumlar Apartmanı dizisinde devam edecek. Biz seyirciler Naci’nin ayrılmasını değil Gülben’in hayalinin gerçek olup Safiye ile evlenmesini bekliyoruz ….

Safiye ve Naci Barışacak Mı?

Masumlar Apartmanı dizisinde derdine şifa, eksik kalan hikayesi Safiye’sine gelen Naci’nin gizli hastalığı ona hızlı olmasını anlatır. Safiye ile biran önce barışıp kendini onun gözünde tekrar eski yerine koymalıdır. Yoksa Naci’nin hastalığı hayallerine kavuşmasını engelleyebilir. Safiye’nin kardeşleri onun aşkını destekler ancak Safiye Han’ın evlenmesinin bile kendi uğursuzluğundan olduğunu düşünür. Safiye Naci giderse herşey yoluna girecek diye düşünür çünkü annesi sürekli sen sözünü tutmadın felaketler geliyor diye korkutur onu.

Safiye artık geçmişi silmeli, annesine sus demeli önceki bölümde yaptığı gibi. Sonrasında Safiye ile Naci’nin bir şansı olabilir. Naci evlenmiş ve çocuk sahibi ancak geçmişine sünger çekip Safiye için gelmiş. Hayat ona da zorluklar yaşatmış ve hastalığı ilerlemektedir.

Kaynak: dizioyuncu.com

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir