Masumlar Apartmanı hangi kitaptan uyarlandı? Sevilen dizi nerede çekiliyor?

featured

OMG yapım imzalı Masumlar Apartmanı dizisi bu akşam yeni bölümüyle ekrana geliyor. Safiye, Gülben, Han ve Neriman isimli dört kardeşin hikayelerini anlatan Masumlar Apartmanı her hafta Salı akşamı saat 20.00’de ekrana geliyor. TRT 1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisine dair her şey merak ediliyor. Masumlar Apartmanı nerede, hangi semtte çekiliyor? Masumlar Apartmanı hangi kitaptan uyarlama?

Nerede çekiliyor?

Yönetmenliğini Çağrı Vila Lostuvalı ve Çiğdem Bozali’ın yaptığı dram türündeki Türk televizyon dizisi Masumlar Apartmanı, Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi romanından uyarlanmıştır. Çekimleri Beyoğlu’nda gerçekleşen Masumlar Apartmanı’nın çekildiği binada daha önce Şahsiyet dizsinin çekildiği söyleniyor.

Masumlar Apartmanı dizisi hangi kitaptan uyarlandı?

Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi romanından uyarlanmıştır.

Masumlar Apartmanı son bölüm özeti!

Karakola düşen Gülben hayatının en korkulu gecesini yaşamaktadır. Gülben’i polise Esra’nın şikayet ettiğini düşünen İnci ona hesap sormaya gider ancak şaşırtıcı bir yanıt alır. Gülben yaşadıklarının etkisiyle herkesi büyük bir tehlikeye atar. Safiye köşe bucak kaçmaya çalışsa da Naci kendini hatırlatmaya kararlıdır. Derenoğlu ailesinin yakınında dolanan Naci, Han’ın radarına takılır. Ancak aileden hiç beklenmedik bir kişinin daha dikkatini çekecektir. Senaryosu Dr. Gülseren Budaycıoğlu’nun kitabından alınarak hazırlanan ve gerçek hayata dayalı hikayelerden oluşan dizide, psikolojik sorunlarla boğuşan bir ailenin yaşadığı sıkıntılar ve aile olmanın sağladığı dayanışma ile bu sıkıntıların üstesinden gelmek için sergilediği çabalar anlatılıyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir