Mastürbasyon sahnesi gündem olmuştu! Hafsanur Sancaktutan o sahneyi anlattı

Disney+'ta yayınlanan Dünyayla Benim Aramda dizisinde mastürbasyon sahnesiyle gündeme gelen güzel oyuncu Hafsanur Sancaktutan konuya dair açıklamada bulundu. Kendini tatmin ettiği sahneler hakkında soruları cevaplayan Hafsanur Sancaktutan "Kurallarıma aykırı olmadığı sürece işimi yapıyorum" dedi.

featured

Başrollerini Demet Özdemir, Buğra Gülsoy ve Hafsanur Sancaktutan’ın paylaştığı Dünyayla Benim Aramda dizisi ateşli sahneleriyle gündeme geliyor. Son olarak Dünyayla Benim Aramda 2. bölümünde Hafsanur Sancaktutan‘ın kendini tatmin ettiği anlar sosyal medyada gündem olmuştu.

Dizide Sinem karakterini canlandıran Hafsanur Sancaktutan’ın Buğra Gülsoy’un hayat verdiği Tolga’nın fotoğraflarına bakıp kendisini tatmin ettiği sahne bomba etkisi yaratmıştı.

Güzel oyuncuya bu sahneler soruldu. Magazinburada’nın haberine göre; Hafsanur Sancaktutan mastürbasyon sahnesi ve tepkiler hakkında şunları söyledi:

“Aslında bu konuda dair çok fazla konuşmak istemiyorum, ben işimi yapıyorum, senaryoda yazan neyse benim kurallarıma aykırı olmadığı sürece normal buluyorum ben bunları.”

DÜNYAYLA BENİM ARAMDA KONUSU

Dünyayla Benim Aramda, büyük bir tutkuyla başlayan fakat zamanla aralarındaki bu büyük aşkın artık eskisi gibi olmadığını fark eden bir kadının ilişkisini kurtarmak adına sosyal medya üzerinden oynadığı oyunu ve beraberinde yaşananları bağlılık kavramı üzerinden seyircisine aktarıyor.

Dünyayla Benim Aramda dizisinde Hafsanur Sancaktutan’ın mastürbasyon sahnesi olay yarattı!

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir