MasterChef’te skandal! Mehmet Şef Fatma Nur’u yerden yere vurdu

Ekranların ilgiyle takip edilen yarışma programı MasterChef Türkiye'nin son bölümünde yarışmacılardan Fatma Nur ve Şef Mehmet Yalçınkaya arasındaki gerginlik dikkat çekti. Fatma Nur'un kopya skandalı hem kendisini hem de takımını zor duruma soktu.

featured

TV8 ekranlarının fenomen yarışma programı MasterChef Türkiye, her hafta birbirinden başarılı yarışmacıların kıyasıya mücadelesini gözler önüne seriyor. Zaman zaman geriliminin yükseldiği yarışmanın son bölümünde yaşananlar sosyal medyaya damga vurdu.

Daha önce malzeme listesine ilişkin bilgilere göz gezdirirken yakalanan yarışmacı Fatma Nur, benzer bir olay nedeniyle şef Mehmet Yalçınkaya tarafından sert bir dille uyarıldı.

Yarışmacıların yaptıklarını inceleyen Mehmet Şef, Mavi takım yarışmacısı Atike’de bir kağıt olduğunu görünce mavi takım yarışmacılarına “Bu kimin yazısı” diye seslendi.

Soru karşısında büyük bir tedirginlik yaşayan yarışmacılar Fatma Nur’un ismini verdi. Genç yarışmacı notun buraya nasıl geldiğini merak eden Mehmet Şef’e “Ben götürdüm şefim” diye yanıt verdi.

Çağatay ise notu Tayfun’un kendisine verdiğini, kendisinin Tolga’ya, Tolga’nın da Atike’ye götürdüğünü ifade etti. Bunun üzerine Mehmet Şef, peçeteyi Çağatay’a göstererek “Bunun üzerinde ne yazılı olduğunu biliyor muydun?” diye sordu.

Çağatay ise bilmediğini söylerken Tayfun bu konudan haberdar olduğunu açıkladı. Şef 2 yarışmacının 3 dakika cezalı olduğunu söyleyince Atike, peçetede ne yazılı olduğunu bilmediğini belirterek kendini savundu.

Yaşananların ardından sinirlerine hakim olamayan Mehmet Şef, “Sen yine boş durmuyorsun yani Sana mı kaldı? Niye verdin!” diyerek Fatma Nur’u azarladı.

Aynı şekilde Somer Sivrioğlu da Fatma Nur’a “Kopyaya harcayacağın zamanı yemeğine harca” diyerek çıkıştı. Yaşananların ardından kendisini çok kötü hisseden Fatma Nur, “Çok utanıyorum” diyerek özür diledi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir