Masterchef’te gerginlik! Burak Kaya ile Onur birbirine girdi

TV8’de yayınlanan MasterChef Türkiye’de, haftanın üçüncü dokunulmazlık oyunu oynandı. Gamze ile önceki oyunlardan başlayan gerginlik elemeye de sıçradı. Kaya, Gamze'den özür diledi. Gerginliğin tavan yaptığı dakikalarda Burak Kaya ile Onur arasında da tartışma yaşandı. Yarışmacıların birbirine hakaretlerde bulunarak tartıştığı görüldü

featured

TV8 ekranlarının ilgiyle izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye, 25 Ağustos 2022 Perşembe akşamı 51. bölümüyle ekranlara geldi. Birleşik Krallık İstanbul Başkonsolosluğunda çekilen bölümde kırmızı ve mavi takım yarışmacıları, Başkonsoloslar için enginar, yaprak sarma, kol böreği, hünkarbeğendi ve keşkülden oluşan bir menü hazırladı. Verilen sürenin sonunda yapılan yemekleri tadan Başkonsoloslar, kazanan takımı belirledi. Kaybeden takım ise bireysel dokunulmazlık oyunu için mücadele etti ve gecenin sonunda iki yarışmacı eleme potasına gönderildi.

MASTERCHEF 25 AĞUSTOS PERŞEMBE DIŞ OYUN GÜNÜN MENÜSÜ NEDİR?

Şefler haftanın üçüncü dokunulmazlık oyununda Türk Mutfağı’ndan yemeklerin yapılmasını istedi. Günün menüsü Türk Mutfağı oldu.

Günün menüsündeki yemekler:

Enginar (zeytinyağlı Enginar)
Yaprak Sarma (Zeytinyağlı Yaprak Sarma)
Kol Böreği
Hünkarbeğendi
Keşkül
Kavun Şerbeti

MasterChef Burak Kaya kimdir? Burak Kaya kaç yaşında, sevgilisi var mı?

25 AĞUSTOS MASTERCHEF DIŞ OYUN KAZANANI KİMLERDİR?

25 Ağustos Masterchef Dış Oyun ve Kazananları Şu Şekilde:

Enginar kazanan takım : KIRMIZI TAKIM (5-2)
Yaprak Sarma kazanan takım : KIRMIZI TAKIM (6-1)
Kol Böreği kazanan takım : KIRMIZI TAKIM (4-3)
Hünkarbeğendi kazanan takım : MAVİ TAKIM (5-2)
Keşkül kazanan takım : MAVİ TAKIM (4-3)
TOPLAM SKOR : MAVİ TAKIM (15) – (20) KIRMIZI TAKIM

MASTERCHEF BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

MasterChef 2022 son bölümde oynanan takım oyununda başarısız olan mavi takım yarışmacıları ise bireysel dokunulmazlık oyununda mücadele etti.

Oyunda Mehmet, Danilo ve Somer şefler tarafından belirlenen ürünle en başarılı tabağı hazırlayan isim belli oldu. Bireysel dokunulmazlığı kazanarak eleme adayını belirleme hakkına sahip olan isim MasterChef Burak oldu

MASTERCHEF ELEME ADAYI KİM OLDU?

MasterChef Türkiye’nin 25 Ağustos akşamı yayınlanan 51. bölümünde yapılan bireysel dokunulmazlık oyunu ve takım içi oylama sonrası günün eleme adayları belli oluyor.

Bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan MasterChef Burak, ilk eleme adayı olarak MasterChef Şeyma’yı seçti. Diğer eleme adayı ise takım içi oylama sonucu belirlendi ve MasterChef Gamze eleme potasına gönderildi.

https://twitter.com/saudadee03/status/1562915994573873156

BURAK KAYA, GAMZE’DEN ÖZÜR DİLEDİ

Masterchef’te Burak Kaya’nın Gamze’ye yaptığı konuşmalar büyük gerginlik yaşattı. Mehmet Şef, Burak Kaya’ya “Özür dileyeceksin, o dilemeyecek. Sen ondan dileyeceksin özür dile.” diye sinirlendi

MASTERCHEF BURAK KAYA İLE ONUR ARASINDA GERGİNLİK

Masterchef Burak Kaya ile Onur arasında potada başlayan gerginlik çekim sonrasına da yansıdı. Ağır kelimeler kullanan yarışmacıları diğer yarışmacılar sakinleştirdi.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir