MasterChef’e veda eden isim Şükrü oldu! MasterChef Türkiye’ye damga vuran Şükrü Özsarı kimdir?

featured

MasterChef Türkiye 2021’in bu akşam ekranlara gelen yeni bölümünde nefes kesen anlar yaşanmaya devam etti. Eleme gecesinde, eleme adayı olan Milhan, Araz, Mustafa, Şükrü, Ateş ve Safanur mutfakta en iyi tabakları çıkarmak için mücadele etti. 6 kişilik ilk eleme etabında yarışmacılar fındık ürünüyle yaratıcı yemekler yaparak en iyi tabakları çıkarmaya çalıştı ve bu turda 6 isim arasından en iyi 3 yemeği yapan 3 isim elenmekten kurtuldu.

Eleme turunun ikinci etabına kalan Mustafa, Şükrü ve Ateş ile birlikte şefler yeni bir eleme etabı düzenledi. Somer Şef’in özel tarifi olan Limon Meringue Pie tatlısını en iyi şekilde yapmaya çalışan 3 yarışmacı mücadelede adeta soğuk terler döktü. Şeflerin yaptığı tadımın ardından bu 3 kişi arasında en az başarılı tabağı yapan isim yarışmaya veda etti. Böylelikle MasterChef’te bu haftanın elenen ismi Şükrü Özsarı oldu.

MASTERCHEF ŞÜKRÜ KİMDİR?

Özsarı, 15 Ocak 1993 tarihinde İzmir’de dünyaya geldi. Ailesi endüstriyel kurabiye imalatı yapan yarışmacının bir erkek kardeşi ve bir de ablası vardır. Yemek yapmayı sevdiğini belirten MasterChef Şükrü, 1 yıl medya alanında üniversite okuduğunu dile getirmiştir. Bir yılın ardından bölüm değiştirerek gastronomi alanına yöneldi. Şükrü Özsarı, İzmir Ekonomi Üniversitesi mezunudur.

Şükrü Özsarı, uluslararası bir yemek şirketi olan Do&Co’da çalıştı Lyon’da ve Bodrum’da mesleğini sürdürüyor ve yakın zaman kurabiye üretimi yaptığı şirketini hayata geçirdiğini dile getiriyor.

Futbol, voleybol ve boks ile ilgilenen yarışmacının en büyük hobisi ise dart oynamak. 12 takımlı dart liginde de oyuncu olduğunu aktarıyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir