MasterChef yarışmacısı Gülistan Şalk ifşa oldu! Yalan mı söylüyordu?

TV8’de yayınlanan MasterChef programına katılan yarışmacı Gülistan Şalk’ın jüri üyeleri ile girdiği diyalog herkesin dikkatini çekmişti. Gülistan Şalk’ın ‘’Telefonum yok, iletişim kuracağım arkadaşım da yok’’ gibi açıklamaları sonrası sosyal medyada gelen iddia, ‘’Gülistan Şalk yalan mı söylüyor’’ sorularını akıllara getirdi.

featured

Geçtiğimiz günlerde MasterChef programında jüri üyeleri ile diyalogla gündem olan Gülistan Şalk isimli yarışmacının söyledikleri, bir Twitter kullanıcısı tarafından yalanlandı. Mehmet Şef ile olan konuşmasında telefonu ve sosyal medya hesabı olmadığını söyleyen Gülistan Şalk, arkadaşları tarafından da ihanete uğradığını söylemişti.

TWITTER’DA İFŞA OLDU

Ancak Twitter üzerinden ‘Gulistansalkifsa’ isimli bir Twitter hesabının ortaya attığı iddialar kafaları karıştırdı.

Televizyon ekranlarının en sevilen yarışmalarından biri olan MasterChef, yeni sezonuyla şimdiden ses getirmeye başladı.

İlginç hayat hikayeleri olan ve farklı farklı pek çok yarışmacının yarıştığı programda, 22 yaşındaki Gülistan Şalk da ses getirmişti.

Yarışmacılardan biri olmak için elemelerde gördüğümüz Gülistan Şalk, cep telefonu kullanmadığını ve arkadaşları konusunda hayal kırıklığına uğradığını söyleyerek hem jüriler hem de izleyenler tarafından dikkat çekmişti.

Anlattıklarıyla sosyal medyada gündem olan yarışmacı, bir Twitter kullanıcı tarafından yalancılıkla itham edilerek tepki çekti.

“Gulistansalkifsa” adındaki Twitter kullanıcısı, paylaşmış olduğu tweetlerle Gülistan Şark’ın yalan söylediğini ifade ederek tüm bunları reyting almak için yaptığını iddia etti.

Paylaşmış olduğu bir dizi tweette “Benim üstümden yalanlarla yeterince reyting kastın ama olay benden de çıktı artık bunca insana yalan söylemeye utanmıyor musun?” şeklinde ifadelere yer veren kullanıcı, yarışmacının telefon kullanmadığını söylediği halde kullandığına dair bir fotoğraf da paylaştı.

İşte o kullanıcının paylaşmış olduğu tweetler…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir