MasterChef Yağız elendi! Yağız Özçelik kimdir, nerelidir?

MasterChef'de dün gece elenen Yağız Özçelik'in hayatı ve kariyeri merak konusu oldu. MasterChef Yağız kimdir? MasterChef ana kadro yarışmacısı Yağız Özçelik nereli? Kaç yaşında, mesleği ne? İşte soruların yanıtlarına ilişkin detaylar...

featured

Yağız Özçelik, bu hafta MasterChef’te eleme adayları arasında yer alması ile birlikte gündemde merak edilen isimler arasında yerini aldı. Dünyaca ünlü şefler Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna’nın karşısına çıkan MasterChef Yağız Özçelik eleme öncesi son hünerlerini gösterdi.

yağız özçelik

Ekranların büyük ilgiyle izlenen yemek yarışma programı MasterChef 17 Aralık 2022 tarihli eleme gecesinde potaya ismi yazılan Yağız Özçelik elendi mi, kimdir, kaç yaşında, nereli?

MASTERCHEF 2022 YAĞIZ KİMDİR

Yağız Özçelik, 22 yaşında ve aslen Düzcelidir. Mutfağa olan ilgisi küçük yaşlarda başlayan yarışmacı, Ticaret Lisesi’ne gitti, ardından Akçakoca Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi’ne geçiş yaptı. Bolu’da aşçılık eğitimi alan Yağız ilk turda şeflere Bebek Sebzeli Levrek yaptı.

İkinci turda Naki ve Aydan ile birlikte mücadele eden genç aşçı yaptığı yemek ile şeflerin beğenisini kazanmıştı.

17 Aralık Cumartesi günü MasterChef eleme adayı olan Yağız Özçelik’in yarışmadan elenip elenmeyeceği 18 Aralık Pazar akşamı belli olacak.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir