Masterchef Türkiye’de haftanın eleme adayları belli oldu

featured

MasterChef yeni bölümde yarışmacılardan istenilen yemekler ve bu yemeklerde hangi takımların kazandığı, şeflerin açtığı oy zarfları ile belli oldu. Yöresel yemekleri en iyi yapan Kırmızı takımMasterchef’te takım oyununu kazandı.

MASTERCHEF’TE ELEME ADAYLARI KİM OLDU?

Yaşanan bu gelişmenin ardından Mavi takım önce bireysel dokunulmazlık oyunu oynadı. Bireysel dokunulmazlığı kazanan bir yarışmacı, takımından birisinin adını söyledi ve 5. eleme adayı belli oldu. Hemen ardından ise eleme potası kuruldu ve Masterchef eleme adayları belli oldu. Peki, Masterchef’te eleme adayları kimler oldu?

MasterChef yeni bölümde yarışmacılardan istenilen yemekler ve bu yemeklerde hangi takımların kazandığı, şeflerin açtığı oy zarfları ile belli oldu. Buna göre bu akşam MasterChef’te dokunulmazlığı kazanan takım, yemekler ve alınan oylar şu şekilde;

1. Cunda Ezmesi : Mavi takım 5-4
2. Kırma Zeytinli Ahtapot Salatası : Kırmızı takım 5-4
3. Saçaklı Mantı : Kırmızı takım 8-1
4. Tirit : Kırmızı takım
5. Höşmerim :

Bu sonuçla MasterChef’te bu akşam dokunulmazlığı kazanan Kırmızı takım oldu.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Takım oyununu kaybeden Mavi takım yarışmacıları, bireysel dokunulmazlık için mücadele verdi. Şeflerin istediği tabağı en iyi yapan Ebru, bireysel dokunulmazlığı kazandı.

Ebru, haftanın 5. eleme adayı olarak Esra’yı söyledi.

HAFTANIN 6. ELEME ADAYI KİM OLDU?

Mavi takım yarışmacıları, haftanın 6. eleme adayı için şu anda oy kullanıyor.

Oylamadaki eşitlik sonrasında kaptan Uğur tarafından haftanın 6. eleme adayı Tanya gösterildi.

HAFTANIN DİĞER ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

MasterChef’te bireysel dokunulmazlık oyunu sonrasında Ayyüce, Kırmızı takımdan Didem’i eleme potasına gönderdiğini açıkladı. İlk dokunulmazlığı kaybeden Kırmızı takım, son olarak takım içinde oylama yaptı. Bireysel dokunulmazlığı kazanan Ayyüce ile ilk eleme adayı olan Didem’in oylama dışı tutuldu. Yapılan oylamada adı en çok yazılan Özgül, MasterChef’te bu haftanın ikinci eleme adayı oldu.

Haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu Mavi takım kaybetti. Bireysel dokunulmazlığı kazanan Esra, üçüncü eleme adayı olarak Emir’i eleme potasına gönderdi. Oylama sonucunda ise dördüncü eleme adayı olan isim Uğur oldu.

BU HAFTA TAKIMLAR NASIL OLUŞTU?

Mavi takım: Uğur, Furkan, Esra, Emir, Berker, Tanya, Ebru

Kırmızı takım: Sefa, Serhat, Barbaros, Eray, Özgül, Ayyüce, Didem

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir