MasterChef Türkiye’de eleme adayı kim oldu? 6 Eylül MasterChef’te dokunulmazlığı kazanan hangi yarışmacı?

MasterChef 2022 yarışmasında haftanın ilk takım oyunu gerçekleşti. Bu hafta yarışmacılar ilk düello şeklinde düzenlenen mücadelesine çıktı. Konsepti tavuk olan dokunulmazlık yarışında her bir yarışmacı farklı tavuk yemeklerini en iyi şekilde yapmaya gayret etti. Peki, 6 Eylül MasterChef dokunulmazlığı hangi takım kazandı, eleme adayı kim oldu?

featured

MasterChef, TV8’de tüm hızıyla devam ediyor. Yarışmada ilk eleme adayının belirleneceği takım oyunu yapıldı. Oyun, düello şekilden düzenlendi. Kazanan ise açık ara mavi takım oldu. Ardından kırmızı takım arasında bireysel dokunulmazlık yarışı gerçekleşti. İşte, MasterChef’te haftanın kazananı ve eleme adayları…

MASTECHEF’TE HAFTANIN İLK TAKIM OYUNUNU KAZANAN VE ELEME ADAYLARI

MasterChef Türkiye 2022 yarışmasında kırmızı ve mavi takım üyeleri, eleme adayı çıkarmamak için tezgah başında en iyi tabakları ile yerini almak adına mücadele etti. Günün konsepti tavuk oldu. İki takımda da yarışmacılar düello şeklinde jürinin verdiği 9 farklı tavuk yemeği tarifini başarılı bir şekilde çıkarmaya çalıştı.

Masterchef kaptanlığı kim kazandı, yeni takımlar nasıl oldu? 5 Eylül 2022 mavi takım kaptanı kim oldu?

Düellolarda Barış, tabağını ocağın üstünde bıraktığı için değerlendirilmezken Dilan’ın tabağı da çiğ kaldığı için geçerli oy almadı. Bunun sonucunda kazanan ise mavi takım oldu.

Mavi takım arasında bireysel dokunulmazlık için rekabet başladı. Yarışmacılar, dokunulmaz olmak ve eleme adayı seçilmemek için Somer Şef’in tabağı olan perdeli pilavı yaptı. Jürinin değerlendirmesi ardından Yağız, Serpilay, Dilan, Melih ilk 4 ‘e kalan isimler oldu. Melih’e karşı dokunulmazlığı alan Serpilay seçildi.

Masterchef tavuk şnitzel tarifi nasıl yapılır? Yağ çekmeyen şnitzel

6 EYLÜL MASTERCHEF ELEME ADAYLARI

Haftanın ilk eleme adayları belirlendi. Serpilay’ın seçimiyle ilk isim Vural oldu. İkinci aday olarak Burak seçildi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir