Masterchef Türkiye’nin yeni takımları belli oldu! MasterChef Türkiye’de kim kazandı, mavi ve kırmızı takım kaptanı kimler oldu?

MasterChef'te yeni takımlar, kaptanlık oyununun ardından kuruldu. Şeflerin istediği tiramisu tatlısını rakiplerinden daha iyi yapan Çağatay ve Büşra kaptanlık düellosunda karşı karşıya gelirken, ikinci etabın sonunda bir yarışmacı mavi takım kaptanı oldu ve bireysel dokunulmazlığı kazandı. Heyecan dolu yarışmanın sonunda ise MasterChef kırmızı ve mavi yeni takımlar kuruldu. Peki, MasterChef'te kim kazandı ve kaptan oldu? İşte, son bölümün kazananı...

featured

MasterChef‘te kaptanlık oyununu kazanan yarışmacı dün gece belli oldu. Tv8 ekranlarında sevenleri ile buluşan MasterChef’te kaptanlık oyunu için şefler ilk turda yarışmacılardan Danilo Şef’in tiramisu tatlısını hazırlamalarını istedi. Bu etabın sonunda başarılı olan isimler, Serpilay, Şule, Büşra, Çağatay ve Kıvanç oldu.

İkinci turda ise şefler bu defa yarışmacılardan çeşitli ürünlerin göz kararı gramajlarını seçmelerini istedi. Gecenin sonunda mavi takım kaptanlığını Çağatay kazanırken, kırmızı takımın kaptanlığına da Ayaz’ı getirdi.

KAPTANLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Heyecanına hız kesmeden devam eden MasterChef’te bu hafta kaptanlık için yarışmacılar Danilo Şef’in tiramisu tatlısını hazırladı. Oldukça zor olan bu tatlı için şeflerin süreyi başlatması ile yarışmacılar adeta zamanla yarıştı.

Süre sonunda şefler yaptığı değerlendirme sonucunu açıkladı. Danilo, Somer ve Mehmet Şef’in istediği tiramisuyu tekniğine en uygun yapan isimler; Serpilay, Şule,Büşra, Çağatay ve Kıvanç oldu. En başarılı tatlıyı yaparak düelloya kalan yarışmacılar Çağatay ve Büşra oldu.

Kaptanlık düellosu için bu defa Çağatay ve Büşra karşı karşıya geldi. Şefler düelloda yarışmacılardan, farklı çeşitlerde ürünlerin gramajlarını göz kararı seçmelerini istedi. Yapılan değerlendirme sonrası Çağatay en doğru ürün gramaj ve hacimlerini seçerek mavi takımın kaptanı oldu. Çağatay kırmızı takımın kaptanlığına da Ayaz’ı seçti.

MASTERCHEF’TE TAKIMLAR YENİDEN KURULDU

Çağatay ve Ayaz’ın kaptan olduğu gecede takımlar yeniden kuruldu. Kırmızı ve mavi takımın kaptanları güçlü buldukları isimleri kendi takımına aldı. MasterChef’te bu hafta takımlar şöyle kuruldu;

MAVİ TAKIM: Çağatay (Kaptan), Büşra, Tayfun, Kaan, Görkem, Atike, Tolga, Şule, Fatma Nur,

KIRMIZI TAKIM: Ayaz (Kaptan), Gamze, Metin, Burak Kaya, Serpilay, Yağız, Kıvanç, Barış, Burak Revanbahş

MasterChef’te seyirciyi şok eden anlar! Mehmet Şef ağzına soktu

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir