Masterchef Serpilay ana kadroya girdi! Masterchef Serpilay kimdir, nereli? Serpilay Salkım ile Burak Kaya sevgili mi?

Masterchef Serpilay 18. yarışmacı olarak ana kadroya girdi. Uzun uğraşlar sonunda kadroda yerini alan Serpilay Salkım'ın önlüğünü alırken yaptığı açıklama Burak Kaya ile sevgili mi sorusunu akıllara getirdi. Peki Masterchef Serpilay kimdir, nereli? Serpilay sevgilisi var mı? İşte detaylar

featured

MasterChef Türkiye’de ana kadro seçmeleri bitti. 18. yarışmacı olarak kadroya katılan Serpilay Salkım oldu. Hemen ardından Masterchef Serpilay kimdir, nereli? Serpilay sevgilisi var mı? soruları soruldu.

Masterchef Serpilay’ın ismi yazılı önlüğü alırken yaptığı açıklama Burak Kaya ile sevgili mi sorusunu akıllara getirdi. Serpilay önlüğünü Burak’ın bağladığını belirterek; ‘Burak önlüğümü isteyerek ve inanarak bağladı, ona çok teşekkür ediyorum’ dedi.  Sevenleri ise yarışmacıların sevgili olabileceklerini iddia etti.

Masterchef 20 Ağustos kim kazandı? Masterchef’te kim yukarı çıktı, iki kişi mi çıktı? Masterchef 18. yarışmacısı kim oldu?

Yarışmacı Burak ile Serpilay’dan henüz konuya ilişkin bir açıklama gelmedi.


MASTERCHEF SERPİLAY SALKIM KİMDİR?

Serpilay Salkım 25 yaşında ve kendi işletmesi var. Serpilay Salkım aslen İzmir’de doğup büyümüştür. Yarışmacı daha çok pastane ürünlerini yapmayı seviyor.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir