MasterChef’te şampiyon Hasan Biltekin mi olacak? MasterChef’te büyük ödül ne kadar?

TV8 ekranlarında MasterChef Türkiye 2021 sezonunun şampiyonu bu akşam belli olacak. Hasan Biltekin ve Eren Kaşıkçı'nın karşı karşıya mücadele sonucunda, birinciye ödül olarak ne verileceği merak konusu oldu.

featured

MasterChef Türkiye 2021 sezonunun ilk final turunu Eren Kaşıkçı 65, Hasan Biltekin 59 puan alarak tamamladı. Bu akşam şampiyonun açıklanacağı final bölümünde, birincinin ne kazanacağı, izleyiciler tarafından araştırılmaya başlandı.

MASTERCHEF TÜRKİYE 2021 ÖDÜLÜ

MasterChef Türkiye 2021 sezonu şampiyonuna, 500 bin TL verileceği konuşuluyor. Ayrıca, MasterChef Türkiye 2021 sezonunu birincilikle bitiren isim, lüks bir arabanın da sahibi olacak. Acun Ilıcalı’nın, diğer yıllardan farklı olarak şampiyona Dubai tatili hediye edeceği de gündemde yer alıyor.

hasan biltekin

2018’de MasterChef Türkiye şampiyonuna, 100 bin TL para ödülü verilmişti. 2019 ve 2020 yıllarında ise yarışmayı galibiyetle bitiren isimler, lüks bir otomobilin sahibi oldu.

HASAN BİLTEKİN KİMDİR?

Aslen Nevşehirli olan Biltekin, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ÜSET Meslek Yüksek Okulu’nu bitirdi. Nevşehir Belediyespor’da mutfak şefliği yapan Biltekin, geçtiğimiz yıl da MasterChef‘e katılmıştı ancak annesinin hastalanması nedeniyle yarışmayı bırakmak zorunda kalmıştı.

Yeteneği ve yakışıklılığı ile yarışmaya damga vuran MasterChef Hasan’ın sevgilisi ortaya çıktı! İşte Hasan Biltekin ve sevgilisi Hülya Acar…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir