MasterChef Özgül’e Acun Ilıcalı’dan inanılmaz teklif

featured

MasterChef Türkiye yarışması finale yaklaşırken, yarışmanın son dönemlerinde veda eden isimler kendilerine farklı alanlarda yer bulmaya devam ediyor. Daha önce Acun Ilıcalı’nın MasterChef Sefa’ya teklifte bulunduğu iddia edilmiş ancak taraflar herhangi bir açıklama yapmamıştı.

Geçtiğimiz hafta elenen Özgül Coşar’a da Acun Ilıcalı tarafından inanılmaz bir teklif yapıldığı iddia edildi. Barbaros, Serhat ve Emir üçlüsüyle mücadele ederken kaybeden Özgül, yarışmaya gözyaşları içinde veda etmişti. Acun Ilıcalı’nın farklı programlarda yarışan isimleri daha farklı programlarda kullanma geleneği devam ediyor.

Daha önce MasterChef Türkiye’ye katılan ve ardından Survivor yarışmacısı olan Yasin bunun en yakın örneklerinden biri. Acun Ilıcalı’nın MasterChef Özgül’e yaptığı teklif ise henüz netleşmedi. İddialara göre Acun Ilıcalı Özgül ile farklı projelerle yola devam etmek istiyor. Bu nedenle de Özgül’ü bizzat telefonla aradı.

Bazı sosyal medya kullanıcıları MasterChef Özgül’ün daha önce elenmesi gerektiğini iddia ederken, bazıları da finale kadar çıkması gerektiğini savundu. Bir kadın olmasından dolayı şef Somer Sivrioğlu’ndan da büyük destek alan MasterChef Özgül, yoluna hangi seçimle devam edecek henüz bilinmiyor.

Somer Şef, Özgül’ün elenmesinin ardından kendisine başarı dileklerinde bulunurken, kadın vurgusu yaparak nasıl başarılı olunabileceğini gösterdiğini ifade etmişti.

MasterChef Özgül için Survivor iddiası

Acun Ilıcalı Özgül için bir teklifte bulundu ve Survivor 2021 kadrosunda olmasını istedi. Detaylar, ilerleyen günlerde netlik kazanacak. Sosyal medyadaki ifşacı kaynak daha önce MasterChef Ayyüce ve MasterChef Sefa için de aynı iddialarda bulunmuştu. Bunlar henüz netleşmediği ve bir açıklama yapılmadığı için ifşacı kaynağın iddiaları havada kaldı.

MasterChef Özgül Coşar kimdir?

36 yaşında olan MasterChef Özgül Coşar ve Sivaslı’dır. Evli ve iki çocuk annesi olan Özgül, yarışmaya İstanbul’dan katıldı. Çocukları için hazırladığı doğum gününde yemek aşkını keşfettiğini belirten yarışmacı, hızlı olması ve mutfakta koordineli çalışmasının kendisine avantaj sağlayabileceğini söylemişti.

Bir dönem butik pastane işleten Özgül Coşar, Akdeniz Üniversitesi Gıda Mühendisliği mezunudur. Birçok kursa katılmış, profesyonel pastacılık ve ekmekçilik eğitimi almıştır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir