MasterChef Türkiye’ye veda eden Milhan’ın gözyaşları sel gibi aktı! Annem için…

featured

Ekranların sevilen yarışması MasterChef’te eleme adayı olan Pelin, Burcu, Ateş, Milhan, Rabia, Mert ve Eren ikili turda yarışmada kalmak için adeta zamanla yarıştı. Tadım yapan şefler, ilk etabın kazananlarını ve kaybedenlerini açıkladı. Pelin, Burcu, Ateş ve Eren ilk turun sonunda potadan çıkarken, kalan üç isim finalde mücadele gösterdi. Final etabında şeflerin karşısına çıkan yarışmacılardan elenen Milhan oldu.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Eleme turunda üç yarışmacıdan Danilo Şef’in imza tabağı olan İncik yapılması istendi. Bu zorlu yemek için yeniden tezgah başına geçen yarışmacılar kazanmak için mutfakta elinden geleni yaptı. Sürenin ardından yarışmacılar hazırladıkları tabakları şeflerin karşısına çıkardı. Tadım yapan şefler oy birliği ile final eleme oyununun galibinin Mert olduğunu açıkladı. Rakiplerinden daha az başarılı tabak yaparak elenen yarışmacı ise Milhan oldu. Potadan çıkan Rabia arkadaşına sarılırken, yarışmaya veda eden Milhan gözyaşlarını tutamadı.

MASTERCHEF MİLHAN KİMDİR?

MasterChef Milhan 2001 doğumlu. Kütahya’da dünyaya gelen Milhan Erdem, İstanbul’da yaşıyor. Yoncalı Otelcilik ve Turizm Lisesi’nden mezun oldu. Antalya, Marmaris ve Almanya’da restoranlarda staj yaptı.

Kırgızistan’a Türk yemeklerini tanıtmak için davet edildi. En son Nişantaşı’nda Lübnan yemekleri olan bir restoranda çalıştı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir