MasterChef Hasan, sevgilisi Hülya’dan Pelin için mi ayrıldı? MasterChef’te Hasan ve Pelin aşkı…

featured

Yemeklerin yarıştığı MasterChef Türkiye programının geçtiğimiz haftalarda yayınlanan bölümünde tüm kadronun yer aldığı elemenin ilk etabında Hasan Biltekin‘in kadroda yer almaması izleyicilerin dikkatinden kaçmamıştı.

MasterChef Türkiye’nin 4 Ekim’de yayınlanan bölümünde yer almayan Hasan’ın durumu ile ilgili açıklama Mehmet Yalçınkaya’dan geldi. Yalçınkaya “Hasan bugün özel bir durumu nedeniyle aramızda olamayacak” açıklamasıyla, sadece bir bölüme mahsus olarak programa katılamadığını dile getirmişti.

Hasan Biltekin’in ‘özel’ durumunun sevgilisinin annesinin vefat etmesi olduğu öğrenilmişti.

Yeteneği ve yakışıklılığı ile yarışmaya damga vuran MasterChef Hasan’ın sevgilisi ortaya çıktı! İşte Hasan Biltekin ve sevgilisi Hülya Acar…

MASTERCHEF HASAN SEVGİLİSİNDEN PELİN YÜZÜNDEN Mİ AYRILDI?

Eruzum’da yaşayan doktor Hülya Acar’la sevgili olduğu ortaya çıkan Hasan Biltekin’in, sevgilisinden ayrıldığı iddia edildi.

Ayrılığın gerekçesi olarak ise Hasan ve Pelin’in yakınlaşması olduğu öne sürüldü.

Çok kıskanç olduğu söylenen Hülya Acar’ın, Hasan’ın Pelin ve Dilara gibi kadın yarışmacılarla oyunlar dahilinde yakınlaşmasını bahane gösterdiği ve kıskançlık krizine girdiği dahi öne sürüldü.

Sosyal medya hesabından kısa bir süre önce paylaşım yaparak sevgilisine ‘Hep yanındayım kalbim’ yorumunu yapmıştı. Ata Benli ise sosyal medyada yaptığı bir açıklamaya göre; Hasan ve Doktor Hülya arasında büyük bir kriz yaşandı.

Yarışmacılardan Pelin ve Dilara ile konuşmasını istemediği iddia edilirken; sevgilisi Hasan’a bir bileklik göndererek; ‘O benim’ mesajı verdiği ortaya çıktı. İkilinin Pelin ve Dilara yüzünden kavga ettikleri iddia edildi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir