MasterChef Hamza Mercimek, papağan boğazlayan Murat Özdemir’in menajeri çıktı! Acun Ilıcalı’yı zora sokacak şok video…

featured

Geçtiğimiz günlerde 2021 MasterChef Türkiye yarışmacılarından Hamza Mercimek’in 20 yaşında bir kadınla olan konuşmaları ifşa olmuş ve epey gündem yaratmıştı.

Şimdilerdeyse ise sivri dili ve iddialı açıklamalarıyla bilinen Hamza Mercimek’in papağanına işkence yaparak öldüren eski yarışmacı Murat Özdemir ile önceden arkadaş olduğu ortaya çıktı.

Masterchef’in ilk sezon yarışmacılarından biri olan Murat Özdemir o dönem büyük bir fenomene dönüşmüştü. Ancak şöhreti kaldıramayan Murat Özdemir, papağana işkence ettiği anları sosyal medyadan paylaşmıştı. Sonrasında ortalardan kaybolan Murat Özdemir geçtiğimiz günlerde yine bir skandala imzasını atmıştı.

Papağan boğazlayan MasterChef Murat Özdemir’den yeni skandal! Polise ve jandarmaya hakaret yağdırdı…

MENAJERİ OLARAK TANITMIŞ

Masterchef’in 2021 sezonunda yarışmacı olan Hamza Mercimek’in geçmişte yine aynı programda yarışan ve bir hayvana uyguladığı şiddet ile sosyal medyada çokça tepki gören, Acun Ilıcalı’yı tehdit etmesi sebebiyle de bir süre gözaltına alınan Murat Özdemir’in menajerliğini yaptığı görüntüler ortaya çıktı.

Geçmişte yayınlanan görüntülerde Murat Özdemir’in Hamza Mercimek’i menajeri olarak tanıtması dikkat çekti.

HAMZA MERCİMEK HAKKINDA ŞOK İDDİALAR

Hamza Mercimek’in ilk skandalı bu değil. Sosyal medya fenomenleri Burak Sağıroğlu ve Ata Benli, YouTube kanalında MasterChef Türkiye 2021’in ana kadro yarışmacılarıyla ilgili bir video yayınlamıştı.

Yarışmacılarla ilgili fikirlerini sunan fenomenlerden Ata Benli, Hamza Mercimek’le bir olayı da anlattı. Mercimek’in kendisine fan sayfası açan 20 yaşındaki kıza mesaj attığını anlatan Benli, “Birisi Hamza’ya fan hesabı açıyor ve ‘Şefim sizin için açtım bu hesabı’ diyor. Hamza’nın ilk cevabı ‘Teşekkürler anlık (selfie) atar mısın? Merak ettim seni’ diyor. Çocuk da ‘Edit yapıyorum’ diyor o da ‘O bitince atarsın o zaman’ diyor.

Hamza, yaşını soruyor ve ısrarla ‘Anlık fotoğraf at bir bakayım’ diyor. Daha da kötüsü var ki Hamza ikna olmak için kişiden eliyle 2 işareti yaparak fotoğraf atmasını istiyor. Bunun üstüne 20 yaşındaki fan sayfasının verdiği cevap da şu, ‘Ben sadece seni destekliyorum. Aşık falan değilim.’ Hamza sen daha ilk haftadan buralara nasıl düştün ya?” dedi.

Yarışmacıların ana kadroya seçildikten sonra telefonlarının elinden alındığını söyleyen Ata Benli, bu konuşmaların 14 gün öncesine ait olduğunu ve mesajları bilerek gizli şekilde verdiğini söyledi.

MasterChef Hamza Mercimek hakkında şok iddialar! Mesajları ifşa oldu…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir