MasterChef Hamza Mercimek hakkında şok iddialar! Mesajları ifşa oldu…

featured

Sosyal medya fenomenleri Burak Sağıroğlu ve Ata Benli, YouTube kanalında MasterChef Türkiye 2021’in ana kadro yarışmacılarıyla ilgili bir video yayınladı.

Yarışmacılarla ilgili fikirlerini sunan fenomenlerden Ata Benli, Hamza Mercimek’le ilgili 2 hafta önce kendisine gelen bir olayı da anlattı.

ISRARLA FOTOĞRAF İSTEDİ

Ana kadro elemeleri esnasında Hamza Mercimek’e Instagram’da bir fan sayfası açıldığından bahseden Ata Benli, yarışmacının özel hayatıyla ilgili çarpıcı bir olay anlattı.

Mercimek’in kendisine fan sayfası açan 20 yaşındaki kıza mesaj attığını iddia eden Benli, Hamza Yerlikaya’nın kendisi için fan sayfası açan kişiden ısrarla anlık selfie göndermesini istediğini belirtti Benli, “Daha da kötüsü var ki Hamza ikna olmak için kişiden eliyle 2 işareti yaparak atmasını istiyor” dedi.

Bu olayın ardından Acun Ilıcalı’nın ne tepki vereceği ise merak konusu oldu.

HAMZA MERCİMEK KİMDİR?

Masterchef Hamza Mercimek, 24 yaşında ve yarışmaya İstanbul’dan katılıyor. Aslen Bolu Mengenli olan yarışmacı, ilk ve orta öğrenimini tamamladıktan sonra liseye başladığını ancak mutfağa olan aşkından dolayı okuduğu liseyi yarıda bıraktığını ifade ediyor.

Ailesinin tümünün yemekle uğraştığını belirten Hamza Mercimek, yarışmaya kendini ispatlamak için katılmış ve şu anda da Karaköy’de özel bir restoranda çalışıyor.

Instagram hesabında yaklaşık 3 bin takipçisi bulunan Hamza Mercimek, sosyal medyada kendi fotoğraflarını ve hazırladığı yemekleri paylaşıyor.

ANA KADRODA YER ALDI

Hamza Mercimek, Masterchef Türkiye 2021’in ilk turunda hazırladığı damla sakızlı levrek buğulama Somer, Danilo ve Mehmet şeflerden 3 evet alarak, bir üst tura çıkmaya hak kazandı. Üçlü düellolarda Şükrü ve Mehmet ile eşleşen Hamza, hazırladığı pirinç pilavı ve karnıyarık ile bir üst tura çıkmaya hak kazandı.

Masterchef’in 33. bölümünde yarışmacılardan deniz mahsüllü niyokkiyi en iyi hazırlayan yarışmacı oldu ve yaratıcılık turuna katıldı. Gecenin sonunda ise ana kadroya katılmaya hak kazanan isim Hamza Mercimek oldu.

Hamza Mercimek MasterChef 2021’de mavi takımda yer alıyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir