Dilara Başaran MasterChef’e veda etti! Sergen aşk iddialarına son noktayı koydu…

MasterChef Türkiye'de dün akşam eleme heyecanı yaşandı. Tahsin ve Dilara arasından bir isim yarışmaya veda etti. Diğer isim ise önlüğe alarak adını ilk dörde yazdırdı.

featured

MasterChef Türkiye’de yarışmacılar dün akşam kırlangıç balığı ve koruk suyu ile fark yarattı. Osman Sezener konuk şef olarak yarışmaya dahil oldu. Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya’nın jürisinde bulunduğu yarışmada Dilara ve Tahsin arasında eleme heyecanı yaşandı.TV8’de yayınlanan yarışmada dün akşam kim gitti?

KİM ELENDİ?

Masterchef’te dün akşam elenen isim belli oldu.

Dün akşamın kazananı 46 puanla kazanan Tahsin oldu. Dilara ise 42 puanla Masterchef’e veda eden son isim oldu.. Böylelikle son 4’e kalan isimler Eren, Sergen, Hasan ve Tahsin oldu.

“KARDEŞİM GİBİYDİN”

Hakların çıkan aşk iddialarına haftalardır sessiz kalan ikiliden beklenen açıklama geldi. Adım adım finale giden yarışmanın dün yayınlanan bölümünde Dilara, yarışmaya veda etti. Sergen de Dilara’nın vedasının ardından sosyal medya hesabından paylaşım yaparak “Yolun açık olsun. Kardeşim gibiydin. İyi bir insan olduğunu herkes çok iyi biliyor. Her şey gönlünce olsun” dedi. Sergen, paylaşımındaki “Kardeşim gibiydin” ifadesiyle haklarındaki aşk iddiasını da yalanlamış oldu.

Dilara ise Sergen’in paylaşımını kendi Instagram hesabından yayınlayarak “Teşekkür ederim adaş” notunu ekledi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir