Masterchef Dilan’dan Fatmanur’a sert cevap! Dilan Karataş kimdir, kaç yaşında, nereli?

Masterchef Dilan sosyal medyada gündem oldu. İğneli konuşmaları ile izleyiciden eksi not olan Fatmanur'a sert cevap veren Dilan'ın kim olduğu merak ediliyor. Herkes Dilan Karataş kimdir, kaç yaşında, nereli? sorularını sordu.

featured

Masterchef ana kadro seçmeleri devam ederken üçüncü grupta yer alıp ana kadroya seçilen yarışmacılardan birisi de Dilan Karataş oldu. Yukarı çıkan Dilan Fatmanur ile atışmaları ile de gündeme geliyor.

DİLAN İLE FATMANUR ARASINDA TARTIŞMA

Tezgah başında yarışmacı adayları yemeklerini yaparken balkonda da Fatma Nur ile Dilan arasında ufak çaplı bir tartışma yaşandı ve Fatma Nur bir süre sonra fenalaşarak doktor kontrolü için arkaya alındı.

İkili arasında yaşanan tartışma, Fatma Nur’un iddialı olmak konusunda sarf ettiği sözler oldu. Fatma Nur balkonda Barış ile iddialı olmak konusunda konuşurken, ‘Boş iddia yapan çok burada.’ demesi üzerine Barış da ‘Burada mı?’ şeklinde soru yönlendirdi. Soruya karşılık Fatma Nur, ”Yapamıyordu, bana saldırıyordu, çıkmaya çalıştı. Onu da yapamadı, dövme yaptırdı onda da çıkamadı. Anlayacağın boş iddia ve boş sözlerden hiç etkilenmiyorum. Kıyamam diyorum böyle, canım diyorum.” sözlerini kullanan Fatmanur’a Dilan, ”Ne, bana mı söyledin az önce söylediğin lafı?” sorusunu yöneltti.

“SALDIRGAN BİR YAPIN VAR”

Onunla konuşmadığını dile getiren Fatma Nur’a, Dilan ”Zaten, zahmet olacak.” yanıtını verdi. Fatma Nur, takım arkadaşının çıkışına karşılık, ”Senin doğal halin böyle sanırım. Saldırgan bir yapın var.” dedi. Normalde saldırgan olmadığını belirten Dilan, önceki gün yaşananları işaret ederek yanlış yaptığını bildirdi.

Önceki gün yarışma sırasında Mehmet Şef’in aşağıda yarışanlara tarif verilip verilmediğini sorması üzerine Fatmanur, ”Asla, olabildiğince yanlış yapmalarını bekliyorum. Tarif verene de kızıyorum.” demişti.

MasterChef jürisi Mehmet Yalçınkaya’nın olay görüntüleri! Yıllar önce Yemekteyiz’de yarışmış

FATMANUR FENALAŞTI

Eğlendiğini ifade eden Fatmanur, çok önce yukarı çıktığını söyledi. Dilan ise yaptıklarının doğru olmadığını açıkladı ve ‘Şu kızı benim yanımdan alın ya” şeklinde konuştu. Yaşananlardan bir süre sonra nabzının kaç attığını kontrol etmesini isteyen Fatmanur, fenalaştı ve doktorlar müdahale etti

MASTERCHEF DİLAN KİMDİR?

Dilan Karataş 20 yaşında. Üniversite öğrencisi olan Dilan Karataş Asya mutfağında çalışıyor. Ayrıca ana kadroya ilk seçilen isim olan Metin’in çırağı olduğunu da yarışmada açıkladı.

İlk turda şeflerden üç evet alan Dilan Karataş turu geçmeyi hak etmişti.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir