MasterChef Burcu kimdir ve kaç yaşındadır? İşte biyografisi…

Tv 8 ekranlarının sevilen yarışması MasterChef Türkiye'nin final yapmasına sayılı günler kaldı. MasterChef'in 2021 kadrosundan en merak edilen isimlerden birisi de MasteChef Burcu oldu. Peki, MasterChef Burcu kim, kaç yaşında, kiminle evli? İşte MasterChef Burcu hakkında tüm bilinenler...

featured

Masterchef’te yarış tüm hızıyla devam ediyor. Masterchef Burcu, yarışmanın dikkat çeken isimleri arasında bulunuyor. Burcu, İbrahim Önal ile evli. Peki Masterchef Burcu Önal kimdir?

Masterchef’te son yediye kalan yarışmacılar belli oldu. Burcu, Masterchef’te yarışan 7 isim arasında yer alıyor. Burcu’nun yaşamı ile ilgili bilgiler ise izleyiciker tarafından merak ediliyor. Peki Masterchef Burcu kimdir?

MASTERCHEF BURCU KİMDİR?

Masterchef Burcu, İstanbul’un Beyoğlu ilçesinde 1986 yılında doğdu. Önal, küçük yaşlardan itibaren Filipinli bir ailede, sonraki yıllarda ise Çinli bir ailede büyüdü. Burcu Önal aslen Diyarbakırlıdır. Önal, ilk yemeğini 13 yaşındayken yaptığını ifade etmektedir. İlk yemeğinin Mantı olduğunu aktaran Burcu Önal, zamanla Asya mutfağında ve mantı türü yemeklerde uzmanlaştığını söylemektedir. MasterChef Burcu Önal, İbrahim Önal ile evli.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir