MasterChef Barış Demir ve Fatma Nur Uçar aşk mı yaşıyor?

MasterChef Türkiye yarışmacılarından Barış Demir ve Fatma Nur Uçar’ın aşk yaşadığı iddia edilmişti. MasterChef’ten elenen iki isim, konu hakkında sosyal hesapları üzerinden yaptıkları canlı yayında açıklama yaptılar.

featured

MasterChef ‘ten elenen yarışmacılar Fatma Nur Uçar ve Barış Demir’in aşk yaşadığı iddiası, sosyal medyada gündeme gelmişti. Yarışma boyunca atışmaları ile gündeme geldikten sonra evleneceği erkeği tarif eden Fatma Nur’un Barış’ın özelliklerini sayması aşk iddialarını güçlendirmişti. Fatma Nur ve Barış sosyal medya hesapları üzerinden yaptıkları canlı yayında iddiaları yanıtladı.

BEN ANTALYA’YA KADAR GİTTİM

Barış, ‘Bugün sorulan sorulara ve biz istemeden yapılan shiplere cevap vermek için açtık bu yayını. Ailelerimiz yarışmayı izliyordu, biz asla böyle bir şey olmasını istemedik. Fatma Nur’la biz kardeşiz, aramızda bir şey yok. Ben Antalya’ya kadar gittim ve sırf yakıştırma olmasın diye arkadaşımla görüşmedik.” dedi. Fatma Nur, “Orası çok stresli bir ortam. Barış kötü bir insan değil, benim çok sevdiğim bir arkadaşım, kardeşim, dostum. Bizim aramızda hiçbir şey olmadı. Tek şeyimiz yarışma, yarışma ve yarışmaydı.’ dedi.

BENİM BAKIŞLARIM HERKESE AYNIYDI

Barış, konuşmasına ‘Arkadaşlar sürekli bakışlarımdan dolayı bir ship yapmışsınız ama benim bakışlarım herkese aynıydı. Öyle değil mi Fatma Nur?’ cümlesi ile devam etti. Fatma Nur, ‘Öyle Barış’ yanıtını verdi.

FATMA NUR DÜNDEN RAZI AMA BARIŞ İSTEMİYOR

Canlı yayın paylaşımına takipçiler, ‘Fatmanur dünden razı ama barış istemiyor.’ ,‘Çok objektif izledim çocukta bir şey yok ama Fatma Nur bu çocuktan hoşlanıyor hem de çok bitti.’, ‘Bence canlı yayın yapıp kendini yıpratma önce işlerine yoğunlaş Fatmanur’ yorumlarında bulundular.

Benzer Haberler
masterchef-baris-kim
MasterChef’e veda eden Barış kimdir, kaç yaşında, nereli? Barış Demir hakkında her şey
masterchef barış
Masterchef Barış kimdir? Barış Demir kaç yaşında? Masterchef Barış sevgilisi var mı?

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir