MasterChef’te ana kadroya dönen son isim Görkem oldu

featured

Ekranların heyecan dolu yarışması MasterChef Türkiye’de bu akşam ana kadroya iki yarışmacı girdi. Şefler, elenen yarışmacılara bir şans daha verdi ve yapılan yarışmalar ile kazanan isimleri belirledi. İlk oyunda kazanan Mavi takımda, ikinci oyunda kazanan ise Kırmızı takıma katıldı.

MASTERCHEF’TE ANA KADROYA KİMLER GİRDİ?

MasterChef’te ana kadroya girmek için mücadele eden yarışmacılar, iki oyun oynadı. İlk oyunda yarışmacılardan istenen yemek Şıhıl Mahşi oldu. Yemek için verilen süre 40 dakika idi. Süre sonunda şefler, tadım yaparak kazanan ismi belirlemeye çalıştı. İlk oyunda en başarılı isimler; Azize, Ateş ve Hamza idi. İlk turda rakiplerine göre daha başarılı yemek yapan Azize, ana kadroya girmeyi başardı ve Mavi takıma katıldı.

Elenen yarışmacı oyunu ikinci turunda istenen yemek narenciyeli ördek göğsü idi. Şeflerin birlikte yaptığı ve Mehmet şefin son noktayı koyduğu bu özel yemek için 45 dakika süre verildi. Şefler, ana kadroya girmek için yeteneklerini sergiledi ve yemeği yapmak için kolları sıvadı. Süre sonunda şefler, tadım yaparak başarılı isimleri belirledi. Görkem ile Hamza, bu turda finale kalan isimler oldu. Daha başarılı yapan ve ana kadroya girmeyi başaran Görkem oldu. Görkem kırmızı takım kadrosuna dahil oldu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir