İskelet maskesinden Keremcem çıktı! Maske Kimsin Sen yarışmasında büyük sürpriz…

9 Ocak Pazar akşamı 4. bölümüyle seyirci karşısına çıkan 'Maske Kimsin Sen?' yarışmasına iskelet maskesi damga vurdu. İskelet maskeli yarışmacı için Murat Boz, İsmail Hacıoğlu gibi tahminler yapıldı. İskelet maskesinin altından ise ünlü şarkıcı ve oyuncu Keremcem çıktı. Karşılarında Keremcem'i gören dedektifler büyük şaşkınlık yaşadı.

Yakışıklı şarkıcı ve oyuncu Keremcem Maske Kimsin Sen yarışmasına damga vurdu. Masumlar Apartmanı ile büyük çıkış yakalayan Tansel Öngel’in sunuculuğunu yaptığı, jürisinde ise Eda Ece, Melis Sezen, Alican Yücesoy ve Doğu Demirkol’un olduğu ‘Maske Kimsin Sen?’ yarışmasının 4. bölümünde Keremcem fırtınası esti.

Keremcem Maske Kimsin Sen

İSMAİL HACIOĞLU SANDILAR

Ünlü isimlerin kimliklerini gizleyerek çeşitli kostümlerle sahne aldığı yarışmada son bölümde iskelet maskesi damga vurdu. Jüri üyeleri ise iskeletin altında hangi ünlü ismin olduğunu tahmin etmekte zorlandı.

Melis Sezen, Mahkum dizisinde rol alan İsmail Hacıoğlu tahmininde bulunurken, Doğu Demirkol ise ‘Murat Boz’ dedi. Yarışmacıyı tebrik ederek tahmin yapmakta çok zorlandıklarını söyleyen Eda Ece, Camdaki Kız’ın yıldızı Feyyaz Şerifoğlu ismini söyledi.

keremcem

İSKELET MASKESİNDEN KEREMCEM ÇIKTI

Geceye damga vuran İskelet maskesinin altından ise yakışıklılığı ile nam salan ünlü şarkıcı ve oyuncu çıktı.

Yakışıklı şarkıcıyı gören jüri üyeleri büyük şaşkınlık yaşadı. Keremcem ise jüriye espriyle “Beni nasıl elersiniz?” diye sordu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir